Po trzystu dwudziestu czterech.
Wałcze.
Ja nie pale.
Wole
2-3
Kreski
Białego
Tego
Gówna.
Mi tak gdzies po jednym nie za duzym bluncie lub po 4-5 buchach z fifki. Jak pale rzadko to nawet pod 2.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
jedyne na czym dziadzia jedzie to na recznym,
http://static.flickr.com/36/82093898_a76d171ffe_m.jpg ode mnie masz kreche bialego gowna za odwage dziadzia
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
od czasu do czasu .....
jedno zbicie w ustnik.... /fifka/
ostatnio nawet wcale .. :|
Obciach jak Chuj, swiniogrzmocie...
Mnie to po 2 buchach bujalo, ale ja nie pale, ew jak mnie ktos na bibie poczestuje
Jezus was kocha
co za duzo to nie zdrowo,ja tam najlepiej mam mniejwiecej po 2-3,ale to musi byc skret,fifki smierdza .
czasami to az do liltra ciagne![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Hejka![]()
Pozdrawiam buchaczy![]()
Obecnie jestem nie palaca(ciaża mnie zmusiła do rzucenia nałogu),ale jeszcze 2 lata temu buchałam sobie i tak całkiem nie małoNo ale ze wzgledu na to gdzie mieszkam,bo inaczej pewnie bym tyle nie jarała
U mnie na kazdej ulicy coffeshop,wiec trudno sie oprzeć no i wybór taki,ze gały wychodza z orbit.Nie wiadomo na co sie zdecydować + naprawde rewelacyjna jakosć![]()
Na poczatku wystarczyły 2 buchy i leżałam jak kłoda a po jakims czasie to juz mogłam 3 jointy naraz zjarać i nic.
Napewno przez nastepne 5 lat nie siegnę po jointa,ale kto wie,moze kiedys od czasu do czasu dam sie namówic na małego bucha.
Zawsze byłam zwolenniczka marychy i ciesze sie,ze mieszkam w kraju,gdzie mozna bez obawy sobie zajarać to cudo![]()
A nawet miec własne 2 "plant-y" w domu...![]()
Brevior saltare cum deformibus viris est vita...
ooołłłł nie wiedzialem ze jest nowa kobieta na forumfajnie, pozdrawiam
Hej Stern,ja również pozdrawiam![]()
Brevior saltare cum deformibus viris est vita...
to wszystko zalerzy od materiału. jak jest dobry skun to po jednym bychu przez dłuższy okres nie mam nawet siły wziąć następnego ale czasem jest tez tak ze spalam worek (czyt. jeden g) i czuje się lekko posmyrany a nie ujaranyna szczęście dawno juz nie miałem takiego guwna. z Tym w co zaopatruje się teraz wystarczą 2 buchy by w znaczny sposób ograniczyc kontakt z rzeczywistością.
![]()
mi jest przyjemnie dopiero po 12 wiadrach![]()
ja jak nie zakurwie z wanny
głową o ściane
to sie nie zajebie![]()
[SIGPIC]http://www.unitedflags.com/images/flaggen_einzelansicht317x190/oberschlesien.jpg[/SIGPIC]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)