właśnie leży w katowicach i co gorsze jest tego pare centymetrów..*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
ciesza sie balwanki...
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Jak ktos nie ma sniegu to ja moge oddac moj![]()
jade na tauzen do spółdzielni to zrobie pare fotek
w białym sucho, śniegu brak, ale zapowiadają, że będzie padać![]()
..or do I really love your brain?
Justa spoko - te ślązoki zapierdzielili nam Disco Polo to i teraz zagarnęli nasz Polski Biegun Zimna
Znając ich zapalczywość to śniegu nie zobaczymy aż do świąt i dopiero interwencja Biskupa u Bliźniaków i groźba niewybudowania kolejnego kilometra autostrady zmusi lud Śląska do oddania nam naszego śniegu
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
A ja mam pierwszy przymrozek tyle ze trawa jest nadal zielona a liscie trzymaja sie na drzewach![]()
To przy odrobinie szczęścia będziesz miał zielono w zimie![]()
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
Jaki śnieg ?
Cały czas od rana słysze ze snieg ...
patrze .. piekne niebo coś tam lezy ... jaki śnieg?
wypadam sobie na miasto (do zusa iść musze) bujam sie po mieście
cała ulica moja ... pewnym krokiem mijam super/hiper market ....
Ocknołem sie pare metrów za nim, pod kurtką snieg, na mnie śnieg
nie chce marudzić ale boli mnie głowa
a umnie napierdala deszcz non strop![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)