+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 47

Temat: Porządek musi być :)

6b idiota mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody Avatar mineczka
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    29

Domyślnie Porządek musi być :)

zmieniłem speszyl for ju profektus Laureat pokojowej nagrody profektus Laureat pokojowej nagrody profektus Laureat pokojowej nagrody profektus Laureat pokojowej nagrody profektus Laureat pokojowej nagrody Avatar profektus
    Na DoFo od
    Aug 2006
    Siła Reputacji
    25

Domyślnie Odp : Porządek musi być :)

mam mieszane uczucia nie wiem czy mam się z tego smiac czy płakać

ale skoro robili takiburdel w WC to dobrze gburowatym robolom
    DOBRY SEX TO TAKI PO KTÓRYM SASIEDZI PALĄ PAPIEROSA!
    ただ、実際に不倫としてバレるのは1ヶ月以上の長い交際、

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

heh... skoro skutkuje... to niech sprzataja
    ale tez mam mieszane uczucia, a poza tym, jak mozna sie zalatwic obok sedesu i pomazac tym po scianach?

6b idiota mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody Avatar mineczka
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    29

Bardzo dobrze że muszą sprzątać po sobie.Biedne te sprzątaczki były.

Kocham Kobiety Giewont Wie o co chodzi Avatar Giewont
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    21

Ale może teraz docenią to i nie będzie takiego syfu
    DOBRE FORUM JEST THE BEST

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

znam paru pacjentoew co nie podnosza deski u siebie w domu,wiecstrach pomyslec co robia nie u siebie,dobry plan,chociaz ja po godzinach pracy nie sprzatalbym kibli.
    MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Cytat Napisał sabinka Zobacz post
    obok sedesu i pomazac tym po scianach?
    Tak jest, niestety. To nic nowego sa ludzie i ludzie. Widzielem juz takie zdarzenia.

Natomiast w calym artykule nie podoba mi sie to, ze ci ludzie "musza" to robic po godzinach pracy. Na to bym sie nie zgodzil.

zmieniłem speszyl for ju profektus Laureat pokojowej nagrody profektus Laureat pokojowej nagrody profektus Laureat pokojowej nagrody profektus Laureat pokojowej nagrody profektus Laureat pokojowej nagrody Avatar profektus
    Na DoFo od
    Aug 2006
    Siła Reputacji
    25

Cytat Napisał sztetke Zobacz post
    znam paru pacjentoew co nie podnosza deski u siebie w domu,wiecstrach pomyslec co robia nie u siebie,dobry plan,chociaz ja po godzinach pracy nie sprzatalbym kibli.
    znasz ciekawych ludzi

czy tak może być siostrzyczko? Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Avatar Indianka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    28

Strach pomyśleć co zrobi kolega koledze,jak ten zalezie mu za skórę
    Zemsta czasem może być słodka ale i śmierdząca

Glosujmy na PO efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar efis
    Na DoFo od
    Jan 2006
    Siła Reputacji
    27

Cytat Napisał mineczka Zobacz post
    Bardzo dobrze że muszą sprzątać po sobie.Biedne te sprzątaczki były.
    Wybacz Mineczka, ale nie zgodze się z Tobą.
    W tym temacie przewinęły się dwa wątki sprawy, które nie mają ze sobą nic wspólnego, a łączy się je w jedno zdarzenie (przyczynowo-skutkowe).
    1. Pierwszy wątek to brak kultury osobistej niektórych pracowników, a co za tym idzie brud w toaletach. Nawiasem mówiąc to i tu mogą być różne przyczyny (a być może trochę winy sprzątaczek) - wiem z obserwacji (różnych toalet publicznych), że tam gdzie jest czysto (toalety są na bieżąco sprzątane - kilka razy dziennie) nikt brudu nie zostawia i w związku z tym nie ma dużo sprzątania tego "grubego". Natomiast w toaletach brudnych wiele osób "dokłada brudu" bojąc cokolwiek dotknąć , nie mówiąc o siadaniu, czego efektem jest to co jest. Tego "grubego" brudu nikt sprzatać nie chce - no i kółko zamkniete.
    W związku ze skargami sprzątaczek i ogólnym brudem należało by sią zastanowić nad innym rozwiązaniem (włącznie ze zmianą sprzątaczek)
    2. Co do drugiego wątku tej sprawy, czyli sprzątaniu przez pracowników toalet - uważam, że takie działanie jest bezprawne.
    Wg Kodeksu Pracy, każdy pracownik musi mieć zagwarantowaną toaletę (czystą), gdzie może załatwić swoje potrzeby fizjologiczne i umyć się (powinien mieć także dostarczone przybory toaletowe: ręcznik, papier, mydło i inne środki czyszczące, gdy jest taka potrzeba). I to ma obowiązek zapewnić pracodawca.
    Obowiązkiem pracodawcy jest zapewnić czyste toalety. Jak to zrobi, (a jeżeli są na bieżąco czyste, jak znajdzie winnych brudu) - to jego problem.
    Wg mnie użycie pracowników (pracowników-nie sprzataczy) do sprzątania toalet to łamanie prawa i próba oszustwa (jest to nieprawne "oszczędzanie" pieniędzy na etaty sprzątaczy).

Taki jaki byl taki jest Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    28

no to przeciez zapewnia im te czyste toalety, jak posprzataja

a co? ma zwalniac sprzataczki ze nie chca sie dotykac kloca na podlodze?
    nareszcie troche kultury i zdrowego rozsadku wkracza do zascianka

jak sobie posprzatasz, tak sie wyproznisz
    Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic

A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?

rece opadaja Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Avatar Hitman
    Na DoFo od
    Jul 2006
    Siła Reputacji
    25

Jedno ale - oni wcale nie chcieli nic zaoszczedzic tylko nauczyc pracownikow poszanowania do pracy sprzataczek.
    Takie sprzatanie mial przeprowadzic kazdy tylko jednorazowo(co prawda przez tydzien ale jednak) sprzataczki nie zostaly zwolnione wiec oszczednosc zadna.
    Natomiast dlaczego maja cierpiec wszyscy za przewinienia paru debili tego nie rozumie.
    Mysle ze kamera bylaby najlepszym rozwiazaniem.

Na DoFo od
    Aug 2006
    Siła Reputacji
    25

Cytat Napisał Hitman Zobacz post
    Jedno ale - oni wcale nie chcieli nic zaoszczedzic tylko nauczyc pracownikow poszanowania do pracy sprzataczek.
    Takie sprzatanie mial przeprowadzic kazdy tylko jednorazowo(co prawda przez tydzien ale jednak) sprzataczki nie zostaly zwolnione wiec oszczednosc zadna.
    Natomiast dlaczego maja cierpiec wszyscy za przewinienia paru debili tego nie rozumie.
    Mysle ze kamera bylaby najlepszym rozwiazaniem.

kamera w kiblu??

rece opadaja Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Avatar Hitman
    Na DoFo od
    Jul 2006
    Siła Reputacji
    25

ano
    Sa w przebieralniach i szatniach jest big brother to nie moze byc kamerki ktora w razie ekscesow wskazalaby sprawce?
    Jeszcze paru idiotow mogloby sobie to poogladac w necie

A tak powaznie to wystarczy zeby byla poza kabina tam mozna latwo stwierdzic kto zostawia za soba gowniane placki albo myje rece wysmarowe wlasnym lub cudzym gownem.

Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    29

Efisku
    "Sprzątaczki są szczęśliwe: - Efekty widać było po trzech tygodniach. Nauka nie idzie w las, incydenty zdarzają się rzadko."
    Oni już teraz tak nie brudzą bo szanują swoją pracę czyli jakieś efekty są
    A co do kodeksu to masz rację nie powinno tak być,ale moim zdaniem nawet gdyby było więcej sprzątaczek to nadal byłby syf -nikt normalny nie brudzi ścian kałem.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)