niech jeszcze kibiców nie wpuszczają na stadion, wtedy będzie jeszcze bezpieczniej
http://www.ultraprotest.pl/*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
niech jeszcze kibiców nie wpuszczają na stadion, wtedy będzie jeszcze bezpieczniej
Protestujemy bo nie chcemy, aby traktowano nas jak przestępców - zdarzają się wypadki, kiedy osoby odpalające pirotechnikę mają problemy z wymiarem sprawiedliwości!
To mnie rozbawiło
e tam u mnie w miescie to nawet nie ma barierki zadnej pomiedzy plyta a trybunami, a na meczch same sexi 17 przychodza... i piwo sie normalnie pije![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
to co to za zespol i stadion PKS PODWÓRKO?
co do pirotechniki na stadionach to jestem zdecydowanie za wnoszeniem. z racami zajebiste oprawy wychodza.. no i mozna zucic raca w lecha czy arke![]()
Chociaż niżej, ale własna, POGOŃ SZCZECINz mego miasta !!!
POGOŃ SZCZECIN NOWA
Ta bitwa jest przegrana,
Lecz my nie cofniemy się,
Bo nasz honor to walczyć,
I nigdy nie poddać się.
Przeważająca siła wroga,
Na pewno nie przestraszy nas,
My walczymy do końca, choć nie mamy szans.
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
nieprzeciagaj struny...![]()
Chociaż niżej, ale własna, POGOŃ SZCZECINz mego miasta !!!
POGOŃ SZCZECIN NOWA
Ta bitwa jest przegrana,
Lecz my nie cofniemy się,
Bo nasz honor to walczyć,
I nigdy nie poddać się.
Przeważająca siła wroga,
Na pewno nie przestraszy nas,
My walczymy do końca, choć nie mamy szans.
Ja tam nie chodze wlasnie przez to na mecze piłki noznej, za duzo jest na nich pseudo kibiców, a poziom polskiej ligi jest kiepski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)