ja cole...pijeNapisał kamikadze
![]()
No właśnie zastanawia mnie czy ktoś z użytkowników zażywa boski czarny proszek jak tak to napiszcie jakie rodzaje jakim sposobem ja osobiście biore czarnego gawcia lub cole![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
a ja wciągam i pijepamiętaj o pro evo i burnoucie
![]()
o czym mowa??tego nie slyszalemNapisał kamikadze
![]()
chyba chodzi o tabake,ja nie lubie w ogole produktow tytoniowych.
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
o tabace ofkoz nie mów że nie słyszałeś o zmielonym tytoniu wciąganym za pomocą nosaNapisał stuff
![]()
heh slyszalem kiedys mialem nawet okazje to wachac ale to bylo dawno temu jest jakis efekt oprucz kichania??Napisał kamikadze
![]()
no jest oczywiście faza na początku jak zaczynasz i zarąbiste uczucie w nosie co do kichania to prawie wogóle mi sie to po tabace nie zdarza
mi tez , a najlepsze to kiedyc ojciec mi z czech przywozilNapisał kamikadze
tabake mozna picNapisał kamikadze
![]()
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
Tabaka jest dobra jak nie chcesz jeszcze z godzinke zasnac, a kawa nie dziala, szkoda ze godzinke tylko...
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
ja czasem "zażywam" tabaki, nie pamietam jaka mam
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
ile taka tabaka kosztuje i na jak dlugo starcza??
czarny gawcio (według mnie najlepsza) 5.30 do 6.50 zależy gdzie kupujesz a starcza no to zależy mi na tydzień jedno pudło
jutro sobie z ciekawosci zakupie i napisze jak wrazenia po snuffaniu.![]()
O to właściwie mi chodziłotbx jest dla twardzieli
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)