+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: platnosci allegro ?

Hybrid View

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie platnosci allegro ?

o co chodzi w skrocie ,bo nie chce mi sie czytac regulaminu,na cholere ktos mnie prosi o te rzeczy,zdaza sie to juz ktorys raz z kolei (zawsze sie wykrecam) ,zaczyna mnie to wkurwiac powoli,na grzyba komus ten sposob placenia ?

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

Sentyment molestuje dzieci yardin - samo dobro yardin - samo dobro yardin - samo dobro Avatar yardin
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie

w skrocie chodzi o to ze np ty cos sprzedajesz i gosciu chce platnosci allegro,jesli sie godzisz to on wplaca pieniadze na taki posredni rachunek stworzony przez allegro,jak pieniadze dojda to ty dostajesz maila od allegro ze jest kasa wtedy ty wysylasz paczke do tego co kupil i jesli on napisze do allegro ze wszystko jest ok i paczka doszla to wtedy allegro przelewa kase na twoj prywatny rachunek. troche zamotane ale pisalem najprosciej
    ....

sentyment ma rozerwany odbyt Goerres Laureat pokojowej nagrody Goerres Laureat pokojowej nagrody Goerres Laureat pokojowej nagrody Goerres Laureat pokojowej nagrody Goerres Laureat pokojowej nagrody Avatar Goerres
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

cos jak paypal, ale tobie to i tak nic nie mowi
    Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie

a to nie jest czasem Escrow ?.
    im chodzi o platnoisci allegro,ze niby dostaje kase na moje konto blyskawicznie (tez jakis rodzaj pozyczki),mam je szybciej o dzien ,a musze ja jako sprzedajacy jakas prowizje zaplacic (jak zwykle od wszystkiego)

dodam jeszcze ,ze nie sprzedaje jaka ,ani zadnego su-22,rozumiem jakby to byl czolg za 10 tys.ale rzecz za pare zlotych ,a oni chca ten rodzaj platnosci,to mnie zastanawia.
    MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Domyślnie Odp : platnosci allegro ?

A dzisiaj sobie przegladalem allegro i nacisnalem ta platnosc, cos sie wyslalo. Bez zadnego komentarza od razu wysyla. Wlazlem od razu do siebie w profil i zmienilem numer telefonu, zeby do mnie jeszcze jakies pedaly z tego powodu nie dzwonily.
    I tak nie wiem o co im z tym chodzi.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)