mnie tez boli !
bylem na zarabistej wycieczce (pogorze w jesienia to tak jak bieszczady jesienia)
super i w ogole,pogadalismy z tubylcami,no i wyladowalismy w takiej jednej wiosce,nie dosc ,ze sprzedawca w sklepie to gbur,to jeszcze nieopatrznie kupilismy piwo tyskie-gronie (tak z ciekawosci),co za syf to ze swieca szuakac,no i od tego scieku zaczela mnie glowa bolec,do tego dochodza chuje wioskowe co za cholere sie nie chca na okazje zatrzymac i komunikacja w niedziele (na szczescie jakis nieplanowy bus jechal i jestem w domu)*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
mnie tez boli !
bylem w lesie na grzybach... i glowa mnie nie boli... wiem pojde na piwo moze mnie zacznie bolec![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
zarzuccie se jakies leki z gr NLP i po robocie
Che confusione, sarà perché ti amo
è un emozione, che cresce piano piano
stringimi forte e stammi più vicino
se ci sto bene, sarà perché ti amo.
Io canto al ritmo del dolce tuo respiro
è primavera, sarà perché ti amo
cade una stella, ma dimmi dove siamo
che te ne frega, sarà perché ti amo.
e vola vola si sa, sempre più in alto si va
e vola vola con me, il mondo è matto perché
e se l'amore non c'è
basta una sola canzone, per far confusione
fuori e dentro di te.
alkohol osłabia twoje zęby!
mnie glowa napierdala po pivku "brok-sambor" taki regionalny browarNapisał sztetke
kiedys je loilem przez cale wakacje mi tam smakujeNapisał stuff
![]()
Cholera czy wy potraficie miec radoche bez uzywek ?
a jak to jest bez uzywek??Napisał 6 biegowy
Buhahahaha ,szpan cpaniem lub piciem ,to sie nazywa prawdziwa doroslosc.Napisał stuff
wcale nie szpanuje lubie palic marihuane od twardszych dragow prubuje trzymac sie daleko marihuana mnie relaksuje tak samo jak inni lubie sie napic wodki tak samo ja z moimi ludzmi wolimy przy dobrej muzyce sobie zapalic a ciebie 6-b co relaksuje tyton,alkohol,masturbacja??Napisał 6 biegowy
No widzisz przynajmniej pod tym wzgledem sie zgadzamy.Napisał DZIADZIA
Nic do autora tematu nie mam bo wszystkim sie zdarza ale co niektorzy to tylko o piciu i cpaniu pisza (i nie mowie o Simmku) .
no ja mialem dzisiaj superradoche dopoki nie uzylem uzywki,glowa mnie zaczela bolec.Cholera czy wy potraficie miec radoche bez uzywek ?
a w ogole piwo to chamski napoj,nic w nim nie ma takiego fajnego,to te skurwysynskie koncerny tlocza nam do glow ,ze jest kul i zajebiste,ot taki kwasnogorzki plyn.
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
Juz Ci trawa mozg wyzarla bo gdybys go mial to zrozumialbys przekaz .Napisał stuff
Wg. mnie to polowa tych lekkich cpunkow i tak skonczy dajac w zyle ale mnie to zupelnie nie interesuje ,twoj wybor i Twoja strata .
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)