orientujecie sie czy ten Metafen jest dostepny w innych wersjach niz tabletki? Np. do rozpuszczenia w wodzie?
Tak działaParacetamol i ibuprofen to środki p. zapalne, p. bólowe i p. gorączkowe. Kolejnym plusem jest szybkość działania.
orientujecie sie czy ten Metafen jest dostepny w innych wersjach niz tabletki? Np. do rozpuszczenia w wodzie?
Ja znam Metafen w tabletkach - najlepszy środek na wszelkie bóle, na zatoki - Metafen zatoki a na bóle stawów / kości - Metafen w żelu.
na ból ketonal, co prawda na receptę ale skuteczny. Na zatwardzenie dicopeg junior , nie jedna osoba ma z tym problem...
Dla mnie niezbędne są krople do oczu. Czy to jak pracuje przed komputerem, czy w klimatyzowanym pokoju czy jak przychodzi wiosna i zaczynają się alergię. Oczy od razu zaczynają łzawić, są podrażnione. Od dawna moim numerem jeden są hialeye free, dobrze działają, starczają na długo)
Niestety czesto jest tak ze zaczynamy sie uzalezniac od lekow - ta przypadlosc nazywa sie lekomanią. Siegamy po coraz silniejsze pod katem dzialania tabletki co daje zupelnie odwrotny efekt od zamierzonego. Moze to nawet prowadzic do smierci dlatego warto dac sobie pomoc jesli borykamy sie z takim problemem lub ktos z naszych bliskich. Zdecydowanie w tej sytuacji pomoze klinika Medox w Nowym Modlinie https://medox.org.pl/
To naprawdę ważna rzecz, więc koniecznie zastanówcie się, co faktycznie mogłoby zadziałać najlepiej w Waszym przypadku. Ja już teraz mogę Wam zasugerować, byście zajrzeli do https://ktomalek.pl/srodki-na-bole-s...i-miesni/k-3/1 i przekonali się, jakie środki na bóle stawów będą dla Was odpowiednie. Nie ma co się tutaj dalej zastanawiać, bo to bardzo ważny aspekt, który wpływa na Wasze samopoczucie.
Ze swojej strony moge Wam wszystkim polecić sprawdzić portal, który sam regularnie odwiedzam. Jeżeli są tutaj osoby pracujące w branży medycznej, to polecam Wam sprawdzić mój ulubiony portal medyczny - portal dla lekarzy .
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)