nic dodac, nic ujac
http://wiadomosci.onet.pl/1409325,11,item.html
no kurwa bo w tej zadymie bysmy przeoczyli...kurwa a Miustrz i Malgorzata gdzie... to niech czytaja moze: jakichs swiatowych pisarzy skoro za kilka lat i tak beda w Irlandi czy Angli...
![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
nic dodac, nic ujac
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
no kurwa "inteligencyo df... mam tlumaczyc o co chodzi...
- Tak, chciala bym...
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
ale wioska...
dobrze, że skończyłam edukację...
dobrze, że nie mam jeszcze dzieci...
dobrze, że Giertych nie dożyje chwili kiedy moje dzieci zajmą się edukacją...
dobrze ze dzieci giertycha chodza do szkoly prywatnej![]()
- Tak, chciala bym...
![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)