Piszcie tutaj wydarzenia zwiazane z DoFo,które waszym zdaniem były i sa wazne. Piszcie obok koniecznie DATE wydarzenia
Ciekawie bedzie zajzec tu za np. 3 lata
.....................(araj optymista )
Start DoFo - 28 września 2005 r*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
27-01-06
Darowanie przeze mnie zycia Enemigo.
Kto wie jak potoczylyby sie losy forum, gdyby doszło do tragedii.
A tak w ogole jesli chodzi o do-fo to chyba najwazniejsza zecza byla zmiana skryptu na vb, od razu przyjemniej sie pisze i jest tak jakby drugie nkt pod wzgledem technicznym oczywiscie.
Ostatnio edytowane przez stern ; 20-09-06 o 19:27
od stycznia 2006 do wrzesnia panowała na dofo najnowsza wersja skryptu przema 1.12.5, a forum zaczelismy od wersji 1.9.4, później była 1.12.3, nastepnie 1.12.4...jedną tylko aktualizacje(z wersji niższej do wyższej - 1.9.4 -1.12.3 - wykonał mi odpłatnie przemo, z reszta radziłem sobie sam(araj kozak), tak jak ze zmiana (totalna) stylu...ile godzin poswieciłem za darmo(a nie lubie TRACIC CZASU )
sam sobie radzil
ile juz czasu jedziemy na vb ?
pisze o by przemo
20/08/06 - ostatnia wzmianka o nkt
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
październik 2006:
sklep,styl black yellow,kop w dupe dla sterna
Ponowne Banowanie Kołchoznika Sterna...
Obciach jak Chuj, swiniogrzmocie...
Zaczęło sie od mojejzemsty )
Poźniej ją zamkneli za niecenzuralne wyrażenia i powstało NKT które też zamkneli )
No a teraz jest DoFo i jest dobrze !!)
Street racing is not a crime !? Well...it is but fuck it !!
Cos kiepsko nam idzie pisanie historii.
Pod koniec pazdziernika 6b i Ssmyq zostali pozbawieni SM za utarczki slowne na forum publicznym.
Ostatnio Beton zostal pojechany i definitywnie zakonczyl swoj kontakt z DOFO.
Ssmyku sie obrazil i nie pisze juz na forum ale wroci z werwa bo wszyscy wracaja.
U-boat rozsadnie zdecydowal sie zakonczyc konflikt ze mna.
Beton wroci za pare miesiecy.
Forum jest nadal problematyczne.
Wujek wpadl jak burza i obiecal ze bedzie pisal,wiedzialem ze nie bedzie.
hm istotnym wydarzeniem było moje przybycie tu z NKT
Che confusione, sarà perché ti amo
è un emozione, che cresce piano piano
stringimi forte e stammi più vicino
se ci sto bene, sarà perché ti amo.
Io canto al ritmo del dolce tuo respiro
è primavera, sarà perché ti amo
cade una stella, ma dimmi dove siamo
che te ne frega, sarà perché ti amo.
e vola vola si sa, sempre più in alto si va
e vola vola con me, il mondo è matto perché
e se l'amore non c'è
basta una sola canzone, per far confusione
fuori e dentro di te.
alkohol osłabia twoje zęby!
kilka dni temu araj naurabiał i forum padło na 1 dzien--ale nie to jest historia,historia to liczba wiadomosci na gg,jakie araj otrzymał
Skrót funkcji życia to 3 M - myślisz-mówisz -Masz. W sensie fizykalnym droga życia każdego (takiego wirtualnego) forum ma szansę wyłącznie osiągnąć etap drugiego m("mówisz"). Konsekwencje dla userów psychologicznie niebezpieczne, skrajnie - psychiatra może mieć trochę pracy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)