ponad dwa litry na glowe
teraz dopiero dorwalem karte graficzna od kuzyna wiec w skrocie opowiem co sie dzialo gdyz z kolega i wykurwistym panem Zbyszkiem (ksywa na weselu - Zibi ) zostalismy uznani za bohaterow weselaw pierwszy dzien (wesele) wypilismy po 42 kieliszki co w prostym przeliczeniu daje ponad dwa litry na glowe, "zalatwilismy" 16 osob (czyli zgon
) i przetanczylismy dobre 8 godzin. wrocilem do domu na 6.15 a zwazajac na fakt ze wesele zaczynalo sie o 17.00 to mysle ze impra byla niezla
na koniec rozwiozlem ludzi samochodem po 2 l wodki za co oglosili mnie prze chujem (ale to nie powod do dumy... )
kilka fotek... ;]
(pierwsza z korony - tyle dostalismy z kumplem na dwoch z wejscia- nie ma to jak wesele sasiada)
z lewej moja partnerka, z prawej partnerka kolegi
ten starszy pan to wlasnie pan Zbyszek, dzieciaty (chyba nawet wnuki sa...) a po rozwodzie i szaleje... pomysl zajebisty !
a ten drugi czlowiek to moj szanowny kuzyn
ps. zaraz filmik bedzie na youtube jak Zibi wywija na sali*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
ponad dwa litry na glowe
Chlopak daje rade araju a Ty go wysmiewasz
Szacunek za akcje Katsiu - Twoja laska ladniejsza od kolegi![]()
Jezus was kocha
jest to nierealne, wiem co pisze, nawet przez 10 godzin, tymbardziej majac 17 lat i ważąc ...no własnie, ile wazysz katsiu?
katsiu, mi sie wiecej za kołnierz wylało w zyciu,niz ty wypiłes
katsiu, ja ci nie chce psuc humoru,bron boze, ale w temacie jestem, widziałem gdzies twoja fotke, masz może z 70 kg, 17 lat - to jest wbrew fizyce...znam gościa,który ma firme,monete i ma zaskoki 2 tygodniowe, wazy ok 150 kg - taki swiniak...i on moze w siebie wlac 2 litry, a żło[pie w zaskoku strasznie - ma trening.......zapytaj, ile voltów miała ta wódka, bo ja za małolata ze szwagrem pedzilismy bimber i tak sie niecierpliwilismy,że wypilismy zacier - z 16 litrów -we dwóch i tez sie chwalilismy
sluchaj, streszcze Ci jak wyglada wesele w Suchej, jesz, pijesz, tanczysz, pijesz, tanczysz, pijesz, tanczysz, jesz... na sali w ktorej tanczy ok 100 osob a ma tylko kilka okien po pewnym czasie jest tak goraco ze poprostu siedzisz i pot Ci splywa po dupie, na takim weselu kazdy przebiera sie ze 2, 3 razy (przynajmniej koszule) wiec po tancu wypacasz prakycznie wszystko co wypiles. ja wiem ze mi nie chcesz psuc humoru ale tak sie dzieje bo jak mam na to reagowac ? w sumie nie musisz mi wierzyc... aha ! wesele to byl srodek czterodniowki (pilem od korony czyli od czwartku)
pilem tutaj wodke Horny Devil - 66,6%![]()
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)