na stronie glownej klikajac w link do ostatniego aktywnego tematu w danym dziale laczy tylko za pierwszym razem potem wywala komunikat:
No watek specified.If you followed a valid link,please notify administrator.
Jak cos znajdziecie piszcie tutaj:*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
na stronie glownej klikajac w link do ostatniego aktywnego tematu w danym dziale laczy tylko za pierwszym razem potem wywala komunikat:
No watek specified.If you followed a valid link,please notify administrator.
Ten temat ktory teraz zalozylem nie stwarza tego problemu Czyli cos jest zle przeniesione.
poniewaz skrypt jakby zaczał prace od teraz i nie widzi nowych postów,tak mysle![]()
Nowe posty dzialaja dobrze problem jest ze starymi
mysle,że ten skrypcik jest thebesciak, zauwaz,jak pieknie chodzi, zero błędów, siedze juz nad tym z 20 godzin(za darmo kurwa !!!) podoba mi sie ,trzeba po prostu sie przestawic....gwarantuje 100 % ze bedzie kazdy zadowolony
Jak najbardziej jest swietny i podoba mi sie duzo bardziej niz poprzednik.
ty tez masz ten sam problem co ja? Pewnie nie![]()
W podpisie nie działa znacznik [ img ], tak ma byc na razie ?
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
i cos jeszcze: napisze posta, klikam Nowe Posty i mi pokazuje temat w którym sie przed chwilą wypowiedziałem jako temat z nieprzeczytanymi postami (tak jakbym nie czytał tego co pisze :| )
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
aa, no i cos mniej ważnego, mozna napisac dwa posty pod rząd, nie łączą się![]()
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
wogole wszystkie posty maja rok 01-01-1970 ;D zajefajnie :P
tak w ogóle to gdzie jest babski dział? oślepłam czy jak? :P
Nie mogę nic napisać w "pokażcie swoje zdjęcia"
tibor69, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)