ooo mi tam vbulletin sie bardziej podobaale chyba trza kupic jakas licencje czy cos takiego ? ...
nad zmiana skryptu naszego dofo, obecnie mamy phpbb by przemo, ale sa niedociagniecia,błedy, pisałem do administracji serwera o naszych błedach, dostałem odpowiedź,ze oni nie odpowiadaja za błedy skryptów,że serwer funkcjonuje perfekcyjnie.....mysle o zmianie na skrypt vbulletin - taki,jak miał kosibek(nkt). z tego co dowiedziałem sie,nie ma zadnego problemu z przeniesieniem bazy danych - czyli wszystkich userów , tematów i całej reszty..niedługo robie testy ,jak cos z tego wyjdzie - bedziemy mieli całkiem inne forum(mysle,ze lepsze)*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
ooo mi tam vbulletin sie bardziej podobaale chyba trza kupic jakas licencje czy cos takiego ? ...
mam wersje 3.5.4 z wieloma hackami i stylami, języki jakies tez sa, nie wiem czy polski jest,ale spolszczyc mozna samemu
Jezeli zaplaciles za Przemo to domagaj sie rekompensaty.
Jak chcesz to zapytam Kosibobka czy zechce pelny back up V-bulletinu sprzedac z userami,to tylko sugestia.
mi sie ten pomysl tez bardzo podoba ,na vbulletin jest wiecej ciekawych skryptow
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
nie pójda, to wiem na pewno,że można baze spokojnie przeniescNapisał DZIADZIA
ja tam wole vbulletin... nawet ostatnio mi sie snilo ze dofo tak wygladasen proroczy ?
tylko po co komu baza userow z nkt?
jezeli zmiana na lepsze, to czemu nie![]()
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)