Jak to obiad? A weselisko? Wpadka?
Wlasnie sie dowiedzialem wczoraj, ze w obecna sobote moj mlodszy brat zmienia stan cywilnyi do "kolezanki" Gosi, bede mogl mowic bratowa, nawet mnie zaprosil na uroczysty obiad
![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Jak to obiad? A weselisko? Wpadka?
Jezus was kocha
czy mam rozumieć,że "koleżanke" znasz bardziej niz brat?Napisał Simmek
No pewnie nawet ode mnie jest pani nauczycielka chemiNapisał araj
starsza...
[ Dodano: 08-08-2006, 21:48 ]
Napisał Enemigo
No wlasnie tylko obiad jescze wczesnie rano o 12 w sobote, nawet wodki mialo nie byc, ale dobrze ze interweniowalem.
weselisko w 10 osob to treche chujnia siedziec cala noc
Ta w wieku +30 wpadkilabradora maja na razie...
- Tak, chciala bym...
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
pewnie znowu poczta polska daje ciala, do mnie tez jeszcze zaproszenie niedotarloNapisał Shandor
![]()
No jakos mlody nie chce wiecej ludzikow bedzie pewnie troche nudnawo...Napisał Shandor
- Tak, chciala bym...
![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)