a powiedz mi ,jak mam to zrobić??????????Napisał Activman
araj kiedy te forum bedzie mozna znaleźc poprzez google?a pytam w związku z ludzmi ktrórzy mieliby szanse dostac sie na ta strone...*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
a powiedz mi ,jak mam to zrobić??????????Napisał Activman
Należy zakładać inteligętne tematy znaczy się w tytule.
no i widzisz araj da rade! a jak wiadomo google to bardzo polularne "sito" duzo ludzi moze tu napedzic....
i dupa...jak nie było tak nie ma chyba zrobie start z portalu znowu
no i prosze...jak startuje z portalu, to jest w google
z takimi "Keywords" to dostyc trudno.. Forum , DobreForum , Dobreforum , Dobre , Dobre Forum, bez cenzury , Dupy , hardcoore , laski, Sex , Najleprze , jedyne w swoim rodzaju , Niecenzuralne , polacy , hitler , telefony , nokia , dzwonki , polifonia , polifoniczne , gry , za darmo , free
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
Może przyda się google adwords wtedy dotrzecie do swoich potencjalnych chętnych na do czestszego wchodzenia na forum. Reklama w google to podstawa dla takich stronek jak ta
Bullshit. Wystarczy odpowiednio to zaindeksować, dodać dobre znaczniki i forum samo się znajdzie. Jeżeli content jest wartościowy to nie ma sensu bawić się w żadne AdWordsy, bo ludzie sami to znajdą.
Zobaczcie sobie na stronę https://lkj.wroclaw.pl/wykorzystaj-p...ona-odbiorcow/ gdzie sa dostępne artykuły dotyczące reklamy w sieci, form i narzędzi reklamowych. To poradnik dla tych co chcą skutecznie reklamować swój biznes.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)