sędzia ma downa, kolejny sprzedany mecz kur,.wa
Mecz wygrany picem przez "rodowitych" Niemcow. Tego chujka sedziego ze Slowacji powinno sie za jaja powiesic. Klose dupny nimiec ktory nie chce pamietac skad sie wywodzi. uhhh ale jestem zly![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Cos czuje ze z tym sedziowaniem to wygraja caly turniej jebance.
Ps BUNDESREPUBLIK TURKLAND hehe Adolf w grobie sie kreci widzac sklad czysto rasowo nacji.
Ojjj zepsuli karne i tyle... a to, ze niemiecki bramkarz obronil dwa to chwala mu za to. Za bardzo sie tym przejmujecie
Znam sie :P
I czekam na mecz Wlochy:Ukraina
Tu nie chodzi tylko o karne. Jebaniec slowak byl stronniczy, karny dla Argentyny zostal nie podyktowany.Napisał Karla
Jak slyszalem tych pseudo-znawcow z Polsatu to normalnie slabo sie robilo.
Piechniczek cos dupil o tym ze chcialby zeby Polak zostal krolem strzelcow MS. Jaki Polak Klose, Podolski dla mnie to sa Volksdeutsch'e .Jeszcze te zapowiedzi Podolskiego ze jak wygraja MS to zalozy koszulke Polski. Dla mnie to moze zalozyc nawet Malezji i tak mu nigdy zyczyc dobrze nie bede.
niech wypierdalaNapisał Hanys
![]()
2 KARNE,JEBANY KORKI TACZER.Napisał Hanys
CIEKAWE ILE MU ZAPLACILI,A MOZE ON DAJE ZA DARMO DUPY?
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
heheh dla naszych "wybitnych" trenerow lub znawcow jak kto woli sukcesem byl remis z helmutami. Z takim nastawieniem to my daleko nie zajdziemy. Wszedzie indziej na swiecie wszyscy nastawiaja sie na zwyciestwo tylko nasz narod ma jakies kompleksy i remis lub porazka (jak zwykle honorowa lub po walce) t sukces. A ja takie "sukcesy" to mam wNapisał DZIADZIA
![]()
hehehe swiete slowaNapisał DZIADZIA
po powrcie do kraju jest gadka: chce pomnika hehehe
italia wygrała, yes!!I czekam na mecz Wlochy:Ukraina![]()
![]()
..or do I really love your brain?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)