Wdowczyk, tylko on wie... i nie chce...
Jak dla mnie nasza przygoda na MŚ sie juz zakonczyła [Teoretyczne szanse sa,ale jak dla mnie nasz zapas szczescia wyczerpał sie po dwóch poprzeczkach]
Wiec zadaj to jakze wazne pytanie:
Kto nowym trenerem???
Kasperczak?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Wdowczyk, tylko on wie... i nie chce...
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Może pomysł zbyt radykalny ale myśle że Polska powinna zainwestować w trenera z poza kraju.
Alternatywą dla demokracji jest normalność.
Janusz Korwin - Mikke
Wdowczyk jest z poza kraju...Napisał Wilczur
co sie nazywa PZPN, pomysl jest bardzo dobry, mysle ze jednak w polsce da sie wystrugac niezla kadre
- Tak, chciala bym...
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Ja bym z chęcią na miejscu trenera zobaczył pana "wszystkowiedzącego", czyli Jana Tomaszewskiego. On umie tylko krytykować, podważać decyzję innych i wytykać błędy. Chciałbym zobaczyć co by dokonał z kadrą, która nie jest w najlepszej formie.
Napisał MaT
Ten pan nie jest i raczej nie bedzie trenerem...![]()
- Tak, chciala bym...
![]()
![]()
Heniu Kasperczak innego kandydata nie widze
ez to debil jest , brak słów skonczyło by sie jak ze Bonkiem.Napisał MaT
Ja tez mysle ze Heniu powinien zostac trenerem reprezentacji...nikogo innego na tym mijescu nie widze...Wdowiec niech lepiej trenuje legie...to mu wystarczy obecnie...
It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity...
jakiegos obcokrajowca najlepiej holendra![]()
Sven Goran Eriksson , bez względu na wynik mistrzostw odchodzi z reprezentacji Anglii![]()
![]()
pomażyć możnaNapisał harier
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)