ja bym najpierw szpinak na mleku poddusił, aż odparuje, no i gałka muszkatałowa
Rozpuścić masło na patelni zdjąć z ognia dodać do niego przeciśnięty przez praskę czosnek,dodać do tego szpinak,postawić z powrotem na mały ogień ,posolić,poddusić trochę posypac startym żółtym serem dodać jajka ,poczekać aż się zetną i gotowe.
Dzisiaj robiłam -pyszne*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
ja bym najpierw szpinak na mleku poddusił, aż odparuje, no i gałka muszkatałowa
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
f trakcie pod koniec
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
Niecierpię szpinaku
![]()
dobry jest,tylko wyglada jak krowi placek.
heh,raz probowalem taka papke do makaronu dodac,syf straszny,a do tego dalem jakas przerosnieta cebule.
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
Szpinak i makaron to dwie rzeczy których nienawidzę.Jak to napisałeś to mnie wzięło...dobry jest,tylko wyglada jak krowi placek.
heh,raz probowalem taka papke do makaronu dodac,syf straszny,a do tego dalem jakas przerosnieta cebule.
_________________![]()
Pasta ze szpinakiem - mniam
Jutro mam dostawę świeżego - może skuszę się na lazanię ze szpinakiem, beszamelem, pieczarkami i pestkami słonecznika
Indzianka - jesz tylko suszone mięso?
jak mozna nie lubic makaronu(to moje podstawowe jedzenie),a co do szpinaku to w zyciu nie jadlem takiego normalnego,zawsze mielony z "hotrexu",zawsze mam zamiar posadzic,ale nigdy mi sie nie udaje.
to znaczy to jest jakis chwast,czy posadzilas go tam ?
Uwielbiam mięskoIndzianka - jesz tylko suszone mięso?
_________________wszystko jem (oprócz makaronu i szpinaku)
![]()
Też tak myślałam zanim nie zaczęłam pracować we WłoszechNapisał sztetke
![]()
no,ja bylem w rzezni i we wloszech,wybralem makaron.Napisał Indianka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)