chyba ostatnio wogule zadko zaglada ....
DT kurwiu, ostatni post na tym dziale jest sprzed 3 tyg, weźże coś zrób*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
chyba ostatnio wogule zadko zaglada ....
Our minds evolved to carry out rather specific tasks like choosing a mate, killing bears with a sharp stick, and getting dinner without becoming it.
Dokladnie DT kurwiu! fajny dzial a Ty go zaniedbujesz![]()
Jezus was kocha
a czemu Ci zabrali ??
Our minds evolved to carry out rather specific tasks like choosing a mate, killing bears with a sharp stick, and getting dinner without becoming it.
hym .....
spoko zaloze temaciki nowe ale akurat sie czepiasz jak z netem problemy mam ;p
hehe....
zobacz godzine o ktorej do ciebie pisalem![]()
DT nie spisujesz sie jako gospodarz domu,ja bym ci za to polamal palce,Araj majac bardziej cierpliwy charakter ukarze Cie kazac mu pastowac buty !
jakis czas temu przez 2 tygodnie nie mialem neta, walona tepsa odlaczyla mi neostrade i nie pisalem, a teraz mam, ale koniec roku trzeba stopnie podciagnac, dlatego nie siedze duzo, a 2 dni ostatnie to wogole jakis walek, bo mi dzialalo TYLKO gg i call of duty... ale teraz juz luz, wiec ciii, nie czepiac sie![]()
tez znam marcina sz.Napisał DZIADZIA
![]()
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
Ja też znam Marcina Szy.
Szy..![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)