proste - olej aktualzacje wingraozy z autoupdate i zassij sobie autopatchera (jest już majowy)
http://autopatcher.pol.pl/
Problem jest nastepujacy ze ciagle instaluje mi sie 1 aktualizacja, ja ją instaluje i ciagle to samo :| po chwili znowu windows ja wykrywa, ja instaluje i za chwile znowu ja wykrywa i znowu ja instaluje i tak w kolko...
system nie jest legalny niestetyMa ktos jakies rozwiazanie problemu?
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Jezus was kocha
proste - olej aktualzacje wingraozy z autoupdate i zassij sobie autopatchera (jest już majowy)
http://autopatcher.pol.pl/
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
A normalne aktualizacje wylaczyc te automatyczne?Napisał portia
Jezus was kocha
To pierwsza rzecz którą się robi po zainstalowaniu XPAntiSpy'a![]()
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
Tam chyba jest opcja, zeby ja odznaczyc po prostu ze jej nie chcesz, nie trzeba wszystkich walic bezmyslnie....![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Bezmyślnie nic nie mozna robić!
mozna, nie czytajac komunikatow walic enter...Napisał portia
![]()
- Tak, chciala bym...
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
masz wlaczony system restore ?
Uzywam XP (zaplacilem za legalna kopie) od 4 lat i nigdy ale to nigdy nie mialem zadnego problemu,mam wlaczone automatyczne update (ale instalacja dopiero po zatwierdzeniu),daj znac Enemigo czy zreperowales czy nie.
Mozesz zaczac sie bawic i starac odinstalowac SP2 ktory zapewne odinstaluje wszystkie updates instalowane ktore wymagaja SP2.
Ene to ja mam tak samo, wykrywa 2 aktualizacje do zainstalowania, instaluje jedna druga nie. Instalacja pzebiega niepomyslnie i za chwile znowu to samo. Tylko ze ja mam legalnego![]()
Bla przypomnialo mi sieNapisał Józefina
![]()
Masz cos /poprawke/ w innej wersji jezykowej/ -prawdopodobnie,
i teraz nie moze dograc polskiej, gdzies taka do IE byla.
Wlacz normalnie strone Microsoft i poprawki do IE zaladuj
- Tak, chciala bym...
![]()
![]()
no nie wiem...ja nie mam polskiego win, tylko amerykanskiego wiec chyba wszystkie poprawki mam w tej samej wersji jezykowej. Tak mi sie przynajmniej wydajeNapisał Simmek
A teraz jakies polskie programy byly i pozmienialy pliki systemowe na "spolszczpne wersje" i nie ma jak zastapic to samo jest w druga strone...Napisał Józefina
- Tak, chciala bym...
![]()
![]()
no dobra masz:Napisał Enemigo
X:\WINDOWS\$NtUninstallWgaNotify$\spuninst\spunins t.exe
to jest ścieżka w którą musisz wejść w swoim kompie......X to litera dysku w twoim kompie z zainstalowanym windowsem nie bedzie cie to już nękać ta aktualizacja a na następny raz włącz powiadamianie o pobieranych aktualizacjach we właściwościach "MOJEGO KOMPUTERA"w zakładce "Automatyczne aktualizacje" i jak zobaczysz aktualizacje sprawdzającą legalność to ją odznacz
Napisał qad
Czytanie ze zrozumieniem? O ile sie nie myle to akurat ta przez ciebie wymieniona nie instaluje sie wiele razy, jedynie raz...
Pewnie jednak nie o ta biegalo...
- Tak, chciala bym...
![]()
![]()
Jeszcze jedno pytanko: jak mam zainstalowanego autopatchera i wylaczone aktualizacje automatyczne to tez xpantispy'a musze?Napisał portia
(jak cos prosze o link)![]()
Jezus was kocha
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)