przyjedz do mnie,gwarantuje uciech 100
jak w temacie, mam urlop do 19 czerwca, strasznie u mnie zimno, męża cofnęli z urlopu z uwagi na podpalacza szalejącego w wiosce...
co sama mogę ze sobą zrobić? jak zając czas? jutro stawiam samochód do renowacji, więc nawet nie mogę sobie kierowcy wynając, żeby mnie za zakupy jakieś zabrał
chciałam pomalować łazienkę, ale nie mam jak pojechać po farby
mogłabym pogrzebać w ogródku, w kwiatkach, ale zimno i pada
co mam zrobić? czekam na propozycje
najlepsze nagrodzę pochwałą wzrokową![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
przyjedz do mnie,gwarantuje uciech 100
więc tak... mozesz poczytac dobra ksiazke, obejrzec ciekawy film, pospacerowac lub pobiegac, zaprosic kolezanki na jakas mala popijawe z plotkami, pogadac z mezem...albo wyslac mi pieniazkow...
bo mowilas ze uzbierasz cos :P
znajdz sobie nieznajomego mezczyzne na pare dni,zadnych zobowiazan tylko sport.
![]()
Moze przyjedziesz posprzatac u mnie na ranczo ? Ale tez pada![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Araj: za daleko
Katsiu: ksiązki czytam codziennie, pospacerować po deszczu?, nie mam koleżanek
, pogadać z mężem?
6B: nieznajomego na wiosce?![]()
Simmek: ja w domu nie mogę posprzątać![]()
ale ja jestem wybredna...
A kup se babo malego modelarza i sklej...![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Widze ze jedynie na moje pytanie mozna znalezc logiczna odpowiedz,znajdz sobie jakiegos z duzego miastaNapisał Shandor
![]()
pojedz do SPA..jak nie masz auta to pociagiem
zaloz 666 nowych tematow na dofo![]()
Moze na poczatek poszukaj dobrej prognozy pogodyno nie moze wiecznie lac - nie.
O , albo badz cudowna dla meza , gotuj mu , pierz , sprzataj ,nie zapomnij o sexi oralnym![]()
wystarczy, że Katsia posłuchałam i chciałam z mężęm porozmawiać...
znowu powiedział, że się go czepiam i że nie wie o co mi chodzi, i bądź tu miły dla ludzi...![]()
[ Dodano: 31-05-2006, 19:36 ]
SPA? to mi się podoba, tylko muszę sponsora poszukać
są chętni?![]()
Kasiu rozbij namiot w ogrodku,wez do niego skrzynke browara i nie wychodz przez tydzien![]()
Jak sie pojawi sloneczko,kremik na twarz ,poopalaj sie z 2 godzinki i do namiociku![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)