już się spakowałam, a Pana dalej nie ma?![]()
tupię już pół godziny
chyba sobie SPA w ogródku zorganizuję jutro... żeby było jeszcze trochę cieplej, to mogłabym się między grządkami pobabrać![]()
Jezeli moge popatrzec (chyba myslimy o tym samym SPA) to chetnie,bardzo chetnie,nawet na wies przyjade zeby pania odebracNapisał Shandor
![]()
już się spakowałam, a Pana dalej nie ma?![]()
tupię już pół godziny
chyba sobie SPA w ogródku zorganizuję jutro... żeby było jeszcze trochę cieplej, to mogłabym się między grządkami pobabrać![]()
Bedziesz brazylijskie woskowanie robic ?Napisał Shandor
Jade ale blota straszliwe o pani,kon zziejany a kareta niewygodna bo sportowa,moglem wziasc dorozke.
Jak nie masz co robić to przyjedź i poprowadzisz mi dom - jutro żona idzie do szpitala i zostajemy same dwa
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
nie nie czas, ale może trzeba będzie przyśpieszyć![]()
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
jak nie masz co robic podczas urlopu , to moze spytaj meza o propozycje? .
sciagnijcie Tibbora do pilnowania wiochy [zlapania podpalacza] a sami jedzcie sie gdzies na majorke zabawic zrelaksowac ...
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
Kasia ja bym pojechala ...ale tez potrzebuje sponsora![]()
widzisz Elu, żeby świat był tak prosty, żebym miała gotówkę, żeby mój mąż nie sądził mnie po sobie...
pojechałabym gdzieś sama, zabrałabym ze sobą np Ciebie...
marzy mi się pobyt w jakiejś klinice czy sanatorium, wiesz - zabiegi relaksacyjne i poprawiające kondycję ciała i duszy... piłybyśmy sobie wieczorami wino, patrzyły w niebo i gadały o dupie maryni...
namaluj mi coś
[SIGPIC]http://www.unitedflags.com/images/flaggen_einzelansicht317x190/oberschlesien.jpg[/SIGPIC]
to sie nie zastanawiaj tylko pakuj walizkeNapisał Shandor
gdy czegos pragniemy musimy dazyc aby to spelnic , zrealizowac marzenia
jaki masz problem? zakomunikuj mezowi ze wyjezdzasz na jakis czas i tyle![]()
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
a gdzie takie sa?Napisał tibor69
u drugieg brata pod oknem![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)