Z kim Lechu mial wieksza przyjemnosc podczas calowania??Zdecyduj sieKto jest brzydszy?![]()
Z kim Lechu mial wieksza przyjemnosc podczas calowania??
vs.
![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
- Dofo zmierza w złym kierunku
- Czy Araj powinnien pocalowac BIOLENTA W PUPE...
- W jakiej branży najlepiej pracować?
- Ktory naród cie wkurwia??
- samochody europejskie czy amerykanskie?
- Test rozwiazłosci seksualnej uZydkowników
- Legalizacja Marihuany
- CISOWIANKA
- Dziewictwo, dziewice i dziewiczki, prawiczki...
- Czy ssmyk nadal powinien byc adminem?
Z kim Lechu mial wieksza przyjemnosc podczas calowania??Zdecyduj sieKto jest brzydszy?![]()
oj nie mowie o technice pocalunku ale o ogolnym wrazeniu powodowanym wygladem zewnetrznymNapisał STERN
![]()
No ale albo ankieta jest - kto jest brzydszy? albo z kim mial wieksza przyjemnosc?
a tam pierdolisz, sensem pytania jest z kim mial wieksza przyjemnosc (mniej sie brzydzil) bo jest ladniejszy (mniej brzydki)Napisał STERN
To dlaczego tytul ankiety jest : kto jest brzydszy???????????Napisał SaiykoPat
liczylem na umiejetnosc czytania wraz ze zrozumieniem i domyslnoscNapisał STERN
![]()
Ale macie problemy![]()
Zycie jest jak pudelko czekoladek - nigdy nie wiesz, co wyciagniesz...
Tez mialam problem
1) kto jest brzydszy- oczywiste
2) calujac kogo mial wieksza przyjemnosc- czyli tak jakby Kto jest ladniejszy![]()
A ja tam lubie Kaczynska, jest bardzo sympatyczna. Nigdy nie byla medialna osoba, wiec mozna jej wiele wybaczyc. W przeciwienstwie do Kaczynskiego, ktory w mediach istnieje od zawsze ... a ciagle zachowuje sie/ wyglada jak burak.
Danka tez nie byla pieknoscia, a jednak jej nikt sie tak nie czepia. Wszyscy patrza na Kaczynska przez pryzmat Kwasniewskiej. Zachwytu nad Kwasniewska nie rozumiem...jej sztucznosc wylewa sie z jej kazdego gestu, zdania, miny. A ze jest ladna ... no coz, nie to jest chyba najwazniejsze?
Kaczynska![]()
[ Dodano: 09-07-2006, 20:44 ]
Wg mnie Kwasnieska to prawdziwa dama,nie tylko ladna i elegancka ,ale ma swoj styl i potrafila reprezentowac sie na scenie politycznej.O Kaczynskiej mozna tyle samo powiedziec co o zonie Leppera ,prosta kobieta a jezeli chodzi o wyglad to nawet nie bede sie wypowiadac-nie kazdy sie musi pieknym urodzic ,ale jak na pierwsza dame to powinna chyba sobie jakas operacje zafundowacMoge nawet zalozyc fundacje
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Andrzej Lepper o Jolancie Kwaśniewskiej (zrodlo : wikicytaty)
Niech się za garnki weźmie i ugotuje coś porządnego.
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
bo kobieta to powinna w kuchni dzieciakow pilnowac![]()
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)