a jest gdzies moze ten filmik do sciagniecia ?
"Fakt" ujawnił film zrobiony przez młodych działaczy LPR w Olsztynie w biurze Romana Giertycha.
Nagrana została pijacka libacja, w której biorą udział asystenci eurodeputowanego LPR Bogusława Rogalskiego. Zdaniem Romana Giertycha, wulgarnie zachowujący się młodzi ludzie, nie są juz członkami LPR i Młodzieży Wszechpolskiej.
Pierwszy raz zrobili coś porządnie a Romek ich wypierniczył :)*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
- Wieś czerwonych latarni
- Czynnik NADRZĘDNEJ "INSTYTUCJI"
- Amerykanska demokracja.
- USA wspiera Częstochowe
- prezydent jedna z ofiar w Smolensku
- Cytaty ze swietej ksiegi
- Profesor Władysław Bartoszewski kończy 88...
- Chowali akta za szafą
- Warszawa: zaginęło dwoje policjantów, trwają...
- Międzynarodowe Targi EROTICON 2006
a jest gdzies moze ten filmik do sciagniecia ?
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
Zapomniałem wkleić linka,oto on ,u mnie nie działa ale może u Was będzie ok.
mms://stream.onet.pl/media.wsx?/info/200510/8973c01b8b.wmv
u mnie wszystko dziala, pijani kolesie wyzywaja i tarzaja sie po podlodze a potem giertych mowi zeby go w to nie mieszac... i tyle![]()
Hmmm pomimo że nie widzialem filmiku ale z opisu nadal nie dopatruje się w tym nic nagannegoPrzecież większość ludzi w tym i politycy lubią sobie od czasu do czasu poimprezować i dopóki nikomu z tego powodu krzywda się nie dzieje moim zdaniem jest ok. i nie widze w tym żadnej sensacji.
dlaczego polacy lubia sie kompromitowac![]()
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
Heheheeheh może chłopaki wolą męskie towarzystwo od damskiego chociaż tak zażarle walczą z tą patologiąNapisał tibor69
![]()
a moze to ze kasa na prowadzenie biura poselskiego idzie z podatkow robia przy tym same przekrety typu wynajmowanie od brata, cioci po 3x cenie rynkowej i jeszcze dodatkowo zrobili sobie tam meline, starczy?Napisał wieśniak
Napisał SaiykoPat
To znaczy wiesz ,pisząc że nie widzę w tym nic nagannego mam na myśli że rozgłos jaki temu towarzyszy jest nie współmierny do winy no ale to już moje subiektywne odczucie,może i masz racje że jednak to wszystko odbywa się za naszą kase.
Zresztą kogo ja bronie,zawsze to kilku idiotów mniej do koryta.![]()
do gazu ich...
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
skurwysyny
powinni ich do więzienia dać, to by zaraz zmienili zdanie o pedałach![]()
Wszystkie panie po szampanie będą ćwiczyć obciąganie
A panowie po wódeczce wsadzą każdej która zechce
Potańczymy pośpiewamy, coś wychlamy poruchamy
Zarzygamy cały szalet - kurwa ale bedzie balet!
smieszy mnie, gdy ktos kto nie placi podatkow uzywa sforumulowania "za nasza kase".
czemu sie potem dziwic ze ktos nie widzi nic nagannego w ekscesach rozwydrzonych gowniarzy
Ale juz najlepsze jest stwierdzenie "nie widzialem, ale nie dopatruje sie nic nagannego" hahahah.. nie jadlem, ale wiem ze mi nie bedzie smakowalo![]()
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
Napisał Papla
heheheeheh kolejny raz paplaty przechodzisz samego siebie co post jesteś bardziej "doskonały" dobre,dobreEhh...
A czy jak komentujesz przykładowo sytuacje zdechłych kurczaków na bliskim wschodzie to musisz zobaczyć relacje w wiadomościach czy nagranie video z takiego przedsięwzięcia ? Czy może czasem wystarczy że przeczytasz o tym w gazecie.
Papla kocham Cię![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)