+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Temat: Libacja w biurze europosła LPR

Domyślnie Libacja w biurze europosła LPR

"Fakt" ujawnił film zrobiony przez młodych działaczy LPR w Olsztynie w biurze Romana Giertycha.
    Nagrana została pijacka libacja, w której biorą udział asystenci eurodeputowanego LPR Bogusława Rogalskiego. Zdaniem Romana Giertycha, wulgarnie zachowujący się młodzi ludzie, nie są juz członkami LPR i Młodzieży Wszechpolskiej.

Pierwszy raz zrobili coś porządnie a Romek ich wypierniczył :
    )

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie

a jest gdzies moze ten filmik do sciagniecia ?
    MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

Domyślnie

Zapomniałem wkleić linka,oto on ,u mnie nie działa ale może u Was będzie ok.

mms://stream.onet.pl/media.wsx?/info/200510/8973c01b8b.wmv

Dark Tidus Wyborca PISu
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

u mnie wszystko dziala, pijani kolesie wyzywaja i tarzaja sie po podlodze a potem giertych mowi zeby go w to nie mieszac... i tyle

Domyślnie

Hmmm pomimo że nie widzialem filmiku ale z opisu nadal nie dopatruje się w tym nic nagannego Przecież większość ludzi w tym i politycy lubią sobie od czasu do czasu poimprezować i dopóki nikomu z tego powodu krzywda się nie dzieje moim zdaniem jest ok. i nie widze w tym żadnej sensacji.

Capo di tutti Capi Vito Andolini Kawał skurwysyna Vito Andolini Kawał skurwysyna Avatar Vito Andolini
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

dlaczego polacy lubia sie kompromitowac
    .........................../' /)
    ........./´ /)........./¯ //
    ......,/¯// ........./...//
    ...../...//. ......./¯ //
    ..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
    .../'.../... ./... /.../ //
    .('(...´(... ....... ,../'. .')
    ..\.......... ..... ..\/..../
    ..''...\.... ..... . _.•´
    ....\....... ..... ..(
    .....\..... ..... ...\

jem groby i okradam trupy tibor69 Wie o co chodzi tibor69 Wie o co chodzi Avatar tibor69
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie

Mimo że LPR i MW bym z chęcią wytępił to też nie widzę w tym nic skandalizującego. Może tylko "Wejdź mu w usta, wejdź mu w usta", teraz wiadomo dlaczego jest tam tak mało kobiet
    SELKAR.PL - Centrum Taniej Książki

Domyślnie

Cytat Napisał tibor69
    Może tylko "Wejdź mu w usta, wejdź mu w usta", teraz wiadomo dlaczego jest tam tak mało kobiet
    Heheheeheh może chłopaki wolą męskie towarzystwo od damskiego chociaż tak zażarle walczą z tą patologią

Sentyment molestuje dzieci SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    31

Domyślnie

Cytat Napisał wieśniak
    Hmmm pomimo że nie widzialem filmiku ale z opisu nadal nie dopatruje się w tym nic nagannego
    a moze to ze kasa na prowadzenie biura poselskiego idzie z podatkow robia przy tym same przekrety typu wynajmowanie od brata, cioci po 3x cenie rynkowej i jeszcze dodatkowo zrobili sobie tam meline, starczy?

Domyślnie

Cytat Napisał SaiykoPat
    a moze to ze kasa na prowadzenie biura poselskiego idzie z podatkow robia przy tym same przekrety typu wynajmowanie od brata, cioci po 3x cenie rynkowej i jeszcze dodatkowo zrobili sobie tam meline, starczy?

To znaczy wiesz ,pisząc że nie widzę w tym nic nagannego mam na myśli że rozgłos jaki temu towarzyszy jest nie współmierny do winy no ale to już moje subiektywne odczucie,może i masz racje że jednak to wszystko odbywa się za naszą kase.
    Zresztą kogo ja bronie,zawsze to kilku idiotów mniej do koryta.

Sentyment molestuje dzieci Simmek Wie o co chodzi Simmek Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Domyślnie

do gazu ich...
    - Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
    - Tak, chciala bym...
    - A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
    - Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
    - No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.

6b jak popije... arcz Wyborca PISu
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

skurwysyny

ufel Nikt
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

powinni ich do więzienia dać, to by zaraz zmienili zdanie o pedałach
    Wszystkie panie po szampanie będą ćwiczyć obciąganie
    A panowie po wódeczce wsadzą każdej która zechce
    Potańczymy pośpiewamy, coś wychlamy poruchamy
    Zarzygamy cały szalet - kurwa ale bedzie balet!

Taki jaki byl taki jest Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

smieszy mnie, gdy ktos kto nie placi podatkow uzywa sforumulowania "za nasza kase".
    czemu sie potem dziwic ze ktos nie widzi nic nagannego w ekscesach rozwydrzonych gowniarzy
    Ale juz najlepsze jest stwierdzenie "nie widzialem, ale nie dopatruje sie nic nagannego" hahahah.. nie jadlem, ale wiem ze mi nie bedzie smakowalo
    Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic

A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?

Domyślnie

Cytat Napisał Papla
    Ale juz najlepsze jest stwierdzenie "nie widzialem, ale nie dopatruje sie nic nagannego" hahahah.. nie jadlem, ale wiem ze mi nie bedzie smakowalo 4

heheheeheh kolejny raz paplaty przechodzisz samego siebie co post jesteś bardziej "doskonały" dobre,dobre Ehh...
    A czy jak komentujesz przykładowo sytuacje zdechłych kurczaków na bliskim wschodzie to musisz zobaczyć relacje w wiadomościach czy nagranie video z takiego przedsięwzięcia ? Czy może czasem wystarczy że przeczytasz o tym w gazecie.

Papla kocham Cię

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)