WROCILEM Z GULAGU,JADE NA LODY WLASNIE I DO LASU-KHE,KHE.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
WROCILEM Z GULAGU,JADE NA LODY WLASNIE I DO LASU-KHE,KHE.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
jak bylo ?
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
doswiadczylem mobbingu jak z filmu instruktarzowego dla esesmanow,pracowalem u mlodego furiata-kolo mial jakies dziwaczne ataski szalu,ale to chuj,jebnalem z rusztowania prawie,zatrzymalem sie na nodze,no i jeszcze jedno ,inny debil pchnal mnie lyzka od koparki,ledwo ucieklem,debil urwalby mi noge.wiec jak widzisz rozrywek mi nie brakowalo![]()
no , to troche posmakowales adrenaliny . Pamietaj ze ci to tylko na dobre wyjdzie . bedziesz mial doswiadczenie na przyszlosc![]()
fajnie ze jestes![]()
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
heheh, welcome back![]()
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
yhyhy życie...Napisał sztetke
Fajnie ze znów jestes![]()
wreszcie, a juz myslalem ze sie rozpiles na obczyznie...![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
TO TAK DLA ROZRYWKI,DOWIEDZIALEM SIE ,ZE KOBIETA MA LECHTACZKE W SRODKU I TROCHE Z BOKU(Z LEWEJ STRONY OD FRONTU),A NAPLETEK TO SIE MA W PEPKU,O KRZYSZTOFIE KOLUMBIE KTORY GRA W KRAKOWIE NA TRABIE I WLADYSLAWIE JAGIELLE CO TO NAGRAL PLYTE Z MIETKIEM SZCZESNIAKIEM NIE WSPOMNE..
MIALEM KOLEGE MITOMANA,A DO TEGO KOMPLETNEGO GLABA,WCHODZIL POD SUTANNE KSIEDZU-WUJKOWI JAK MIAL 1 ROK![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)