forum z zajebistymi ludźmi, mozna sie nieźle pośmiać, i na pewno by mi bylo bardzo szkoda jakby zniknelo...
Czym jest dla was dofo? Jak traktujecie te strone? Czy jestescie zadowoleni,ze istnieje i czy chcecie,aby BYłA? Czy jakby znikneła, byłoby wam szkoda? Co wam tu nie odpowiada?
SZCZERE ODPOWIEDZI PROSZE (SAYKI ZANIM COS NAPISZE,PROSZE O ZASTANOWIENIE)*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
forum z zajebistymi ludźmi, mozna sie nieźle pośmiać, i na pewno by mi bylo bardzo szkoda jakby zniknelo...
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
Forum jest w porządku![]()
Odpowiadając na pytania tak chce żeby było, nudził bym się gdyby znikneło![]()
Po zatym nie mam zastrzeżeń![]()
Nie mam dostępu do XXX a nadal tu zaglądam więc coś musi w tym być (ale prawdopodobnie nic)
Napisał kamikadze
![]()
Jezus was kocha
teraz to nic nie napiszeNapisał araj
![]()
![]()
hmmmm.... ja to chyba bym byl szczesliwy, gdyby forum nie bylo. Zjadacz czasu, kobiety mnie biczuja, Shandor bedzie mi (s) trupy zdzierac z plecow, nikt nie chce dawac golych cyckuffff i nie mam dostepu do XXX, chyba znow zaczne pic, bo zycie na trzezwo jest nie do przyjecia![]()
A modest girl never pursues a man;
nor does a mouse - trap pursue a mouse
HAVE A NICE DIE ...
dofo to taka fajna mała odskocznia, można się tu pośmiać, pogadać na dosłownie każdy temat, są tu naprawdę interesujący ludzie.Napisał araj
nie wiem co bym zrobiła, gdyby pewnego pięknego dnia wyskoczył error przy próbie uruchomienia forum, pewnie bym się zalała łzami![]()
araj niech tobie takie pomysły nawet nie przychodzą do głowy![]()
..or do I really love your brain?
Te forum niestety (dla mnie) znacząco odbieglo od nkt w czasach swietnosci.
nie pasuje mi cenzura (upst, joijojoj), nie rozumiem co dla adminów oznacza - rozmowy niekontrolowane. nie pasuje mi osoba ssmyka jako admina. nikt ani nic mnie tu nie trzyma, ale czasem lubie sie tu zalogowac, rowniez dlatego ze nie mam potrzeby ani checi rejestrowac sie na jakimś innym forum.
bardzo fajne forum ( juz wczesniej sie tu zalogowalem (mniej wiecej 100 - 120 dni temu) ale mialem usuniete konto z powodu zerowej aktywnosci ) zanim sie tu zalogowalem i zaczalem cokolwiek pisac to tylko czytalem to forum smiejac sie ze spamu Ele i napinek Sterna, zaluje ze wczesniej sie nie przelamalem zeby sie z wami zapoznac
mysle ze nie odczulbym gdyby forum zniknelo bo mam odskocznie w postaci grona
(swoja droga o dofo dowiedzialem sie od ... Itchy'ego, wiem ze go tu bardzo nie lubicie ale to tylko tak w formie ciekawostki )
[SIGPIC][/SIGPIC]
Itchiemu odbija sie sperma![]()
Jezus was kocha
Nie mam teraz czasu, niestety praca, ale chetnie TU zagladam i wydaje sie ze dobrze ze jest. NKT tez bylo niezle ale to nie jest gorsze anawet wiecej.....
lubię tu zaglądać bo poznaję poglądy ludzi czasem zupełnie inne od moich co mnie w jakiś sposób chyba wzbogaca
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)