Jeśli chodzi o chłopaków to na ulicy widuję różne od tych półdługich spadających na twarz po krótkie nażelowane jeżyki :118:
Jakie teraz sa modne ostatnio podobno modne sa takie z lat 70*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Jeśli chodzi o chłopaków to na ulicy widuję różne od tych półdługich spadających na twarz po krótkie nażelowane jeżyki :118:
takie 12 cm plus, koniecznie nieumyte, a ha i nie nalezy sie golic...
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
MNIAM![]()
Czyli brudasNapisał Simmek
![]()
Definicja brudasa:
Cpun,zul,anarchista,pacyfista,wrak umyslowo-fizyczny ktory szuka przykrywki ideologicznej zeby sie ujebac codziennie
Czy brudasy czy cyganie dla niech nie zabraknie kul !!
Spiewal LEGION
![]()
![]()
![]()
Twoj ideal faceta? Moze jeszcze sie postaraj na lepszego trafisz...Napisał 6 biegowy
A gdzie to taka moda panuje?Napisał Simmek
No chyba w swiecie mody, modele tak maja, pewnie oni myja, i czyms im tam robia wyglad na takieNapisał Selena
.
Tak wygladaja modele w pismach dla facetow reklamujacych garnitury czy kosmetyki...![]()
No mnie bynajmniej te wlosy na nieumyte nie wygladaja,ale byc moze dlatego iz znam sie na tym.Napisał Simmek
![]()
Przeciez ty nawet nie powinnies tego ogladac,wielkie korporacje,kreowanie stylu w oparciu o marke,oj Simmek a miales byc taki niezalezny a tu szmatlawce ogladaszNapisał Simmek
![]()
Przestan zawstydzacNapisał 6 biegowy
![]()
To jest jedynie Twoje wyobrazenie o mnie, a ja nie mam zamiary tego prostowac.Napisał 6 biegowy
Napisał Selena
![]()
Simmek sie nie wstydzi bo on operuje innymi kategoriami![]()
No ale zeby reklamy ogladac,wstyd,taki niezalezny a tu dupa znowu![]()
Ja sie nie znam, ale jeszcze ich zmeczone spojrzenie /oj nieprzespane trzy noce, aby wiecej zarobic/...Napisał Selena
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)