+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 19

Temat: capoeira

Sentyment molestuje dzieci SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    31

Domyślnie capoeira

Dark Tidus Wyborca PISu
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

z capoeira tylke mialem do czynienia co czasem eddym lub christie w tekkenie zagralem...

come il vento k0573k - samo dobro k0573k - samo dobro Avatar k0573k
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    25

Domyślnie

fajne te filmiki ale ja by sie do tego nie nadawal

ŚMIERĆ CZERWONEJ DEMOKRACJI!
    NIECH JAK NAJPRĘDZEJ KONA!

Tylko S. ;* Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Avatar Enemigo
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Domyślnie

Kiedys zajebalem typowi ktory sie tego uczyl

Sztuka walki BARDZO efektowna, jedna nieefektywna
    Jezus was kocha

Sentyment molestuje dzieci SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    31

Domyślnie

Cytat Napisał Enemigo
    a byl taki kozak jak ci na filmikach?

Tylko S. ;* Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Avatar Enemigo
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Domyślnie

Cytat Napisał SaiykoPat
    Cytat Napisał Enemigo
    a byl taki kozak jak ci na filmikach?
    2 lata sie uczyl, jakies tam stawanie na lapkach umial, ale oczywiscie nie jak ten lepek
    Jezus was kocha

I chuj. katsiu Wie o co chodzi katsiu Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    23

Domyślnie

moj kumpel z klasy sie tego uczy, potrafi lazic na lapach i zrobic dwa kroki na scianie czy cos.. ale jakbym mu zajebal to by nie wstal, jak powiedzial enemigo, laski puszcza kisiel w majty jak zobacza jak taki koles walczy ale on sam pusci kupe w majty jak mu sie raz przypierdoli

6b idiota whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem Avatar whatever
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

temu na pewno nie latwo przypierdolic, bo nie jest taki chudy jak wiekszosc uprawiajaca ten sport.

jebany ladnie wysoko skacze hehe

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    23

Domyślnie

Cytat Napisał whatever
    temu na pewno nie latwo przypierdolic, bo nie jest taki chudy jak wiekszosc uprawiajaca ten sport.

z tym kolesiem niektorzy z forum moglby miec problemy aczkolwiek kawalek sztachety lub rurki zalatwilby sprawe na cacy...

6b idiota whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem Avatar whatever
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

Cytat Napisał katsiu
    z tym kolesiem niektorzy z forum moglby miec problemy aczkolwiek kawalek sztachety lub rurki zalatwilby sprawe na cacy...
    nie lubie takiego podejscia do sprawy. sztacheta przypierdolic nie sztuka i jest to typowe tchorzostwo dla mnie. pozatym przeciwnik moze tez miec sztachete. przypierdolic to jedno a zabic to co innego. a zabic jest latwiej niz sie wydaje

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    23

Domyślnie

Cytat Napisał whatever
    nie lubie takiego podejscia do sprawy. sztacheta przypierdolic nie sztuka i jest to typowe tchorzostwo dla mnie. pozatym przeciwnik moze tez miec sztachete. przypierdolic to jedno a zabic to co innego. a zabic jest latwiej niz sie wydaje
    mowie teoretycznie, sam sie nie bije czyms takim bo po 1 jak powiedziales to nie sztuka czyms przypierdolic, 2 nie ma tego nawet jak nosic przy sobie a 3 ze koles moze miec to samo i wladac tym bieglej niz my sami. lepiej lapami sie napierdalac. nie bierz tego tak do siebie... wiejskie zabawy mi sie przypomnialy...

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    31

Domyślnie

Cytat Napisał katsiu
    Cytat Napisał whatever

jakos kiepsko to widze ze kawalek stachety dal by ci spore szanse z tym kolesiem z filmu

Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

Cytat Napisał SaiykoPat
    jakos kiepsko to widze ze kawalek stachety dal by ci spore szanse z tym kolesiem z filmu
    koles spi. podchodzisz, jeb w leb i po walce.
    Cytat Napisał katsiu
    nie bierz tego tak do siebie... wiejskie zabawy mi sie przypomnialy...
    spoko.
    chcialem tylko powiedziec, ze zniose cios w ryj, ale jakby mi ktos rozwalil szczene kijem, albo pocial ryja tulipankiem to bym zwariowal.

kiedys po zmroku ide sobie z kumplem ulica, ktora po zmroku chodzic nie nalezy . widzimy kolo pijalki grupe kolesi - z 10 moze 15. nie pzechodzimy na druga strone ulicy, zeby nie bylo ze jestesmy picki i sie cykamy. jak ich mijamy kolesie tluka butelki. jedni krzycza
    'dawac kase", inni "w leb go". trzeba bylo spierdolic.
    jak jak kuurwa niecierpie takich pizd frajerskich. nie dosc ze ich tylu to z tulipankami jeszcze ida. jebane frajerstwo
    albo tez byly takie pizdy, co mi wskoczyli na plecy jak juz ich minalem. nawet mi dojebac nie potrafili porzadnie, tylko nieudacznie mnie pokopali. pizdy, mieczaki, frajerzy. do gazu z frajerstwem!

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    31

Domyślnie

heh whatever, do i mnie i do katsia dwa rozne punkty widzenia

Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

zartowalem przeciez z tym hehe. to podpowiedz dla katsia :P

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia