+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 36

Temat: KURSKI

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie KURSKI

JAK WAM SIE PODOBALO ZAGRANIE TEGO JEGOMOSCIA ?.
    ZYCINSKI GO ZGNOIL,KACZKA MALO CO SIE NIE POSRAL (BRODKA MU DRZALA ,HAHA) JAK POWIEDZIAL ,ZE JEST PILATEM CO UMYWA RECE I ZE TAKIE AKCJE TO RODEM Z PRL-U.
    JEBAC PISOWYCH UBEKOW.
    A JAK NIE MSZ PRACY TO PISDA

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

Domyślnie

Czego sie spodziewać po przydupasie Rydzyka,nie zdziwiłbym się gdyby inspiratorem całego pomówienia był Ojciec dyrektor któremu bardzo zalezy na tym by zatopić PO tylko dlatego że politycy z tej formacji zapowiedzieli kiedyś bardziej wnikliwsze przypatrywanie sie medialnemu imperium.

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie

JA TAM NIE LUBIE ZA BARDZO TUSKA,ALE TERAZ WIEM ,ZE POJADE PO TEN PAPIER DO GLOSOWANIA,
    COS MI SIE ZDAJE ,ZE KACZYNSKI STRZELIL SOBIE W KOLANO I MA SWIADOMOSC TEGO,DLATEGO SIE TAK TRZESIE NA WIZJI,MALO CO GO CHUJ NIE STRZELI BO WIE ,ZE DAL DUPY I TO NA MAXA.
    TAKA AKCAJ TO NAWET ELEKTORAT SAMEJBRONY MOZE ZNIECHECIC DO GLOSOWANIA NA KACZYNSKIEGO.

Sentyment molestuje dzieci SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    31

Domyślnie

obys sie niemylil bo takich kurskich i innej masci niedojebow w pis'ie jest paru wiecej a ze za wszystkim stoi rydzyk to juz mi wystarczy

Sentyment molestuje dzieci Simmek Wie o co chodzi Simmek Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Domyślnie

Cytat Napisał sztetke
    JA TAM NIE LUBIE ZA BARDZO TUSKA,ALE TERAZ WIEM ,ZE POJADE PO TEN PAPIER DO GLOSOWANIA,
    COS MI SIE ZDAJE ,ZE KACZYNSKI STRZELIL SOBIE W KOLANO I MA SWIADOMOSC TEGO,DLATEGO SIE TAK TRZESIE NA WIZJI,MALO CO GO pitol NIE STRZELI BO WIE ,ZE DAL DUPY I TO NA MAXA.
    TAKA AKCAJ TO NAWET ELEKTORAT SAMEJBRONY MOZE ZNIECHECIC DO GLOSOWANIA NA KACZYNSKIEGO.
    Bardziej niz chujowstwo Kaczynskich, podoba mi sie jednak spokoj Tuska, stawiam 60% na niego w tej chwili

A Kurski to taka kurwa...

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie

obys sie niemylil bo takich kurskich i innej masci niedojebow w pis'ie jest paru wiecej a ze za wszystkim stoi rydzyk to juz mi wystarczy
    MAM TAKA NADZIEJE ,ZE SIE NIE MYLE,ALE NA WSZELKI WYPADEK POJADE PO TEN PAIER DO GLOSOWANIA I CHYBA ZACZNE AGITOWAC (JA, KURWA "LEWICOWIEC-LIBERAL" NA TUSKA BEDE GLOSOWAL,CO TO SIE POROBILO :24: )

[ Dodano: 2005-10-12, 10:39 ]
    Cytat Napisał Simmek
    A Kurski to taka kurcze...
    NO NA PEWNO NIE BRZYDKIE KACZATKO,LABEDZ Z NIEGO NIE BEDZIE ,CO NAJWYZEJ KACZKA KRZYZOWKA.

Domyślnie

Cytat Napisał sztetke
    JA, kurcze "LEWICOWIEC-LIBERAL" NA TUSKA BEDE GLOSOWAL,CO TO SIE POROBILO 24 )

To Ty nie wiesz ze w drugiej turze glosy oddaje sie w większości przeciw a nie za ?

Sentyment molestuje dzieci Simmek Wie o co chodzi Simmek Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Domyślnie

Cytat Napisał Simmek
    A Kurski to taka kurcze...
    NO NA PEWNO NIE BRZYDKIE KACZATKO,LABEDZ Z NIEGO NIE BEDZIE ,CO NAJWYZEJ KACZKA KRZYZOWKA.[/quote]

K U R W A M I A L O B Y C ! ! !

BTW: Araj wyjeb to...

Sentyment molestuje dzieci SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem SaiykoPat Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    31

Domyślnie

najsmieszniejsze jest to ze jakis czas temu sam kaczor mowil o kurskim ze jest polityczna kurewka a jak wstapil do piss'u to jak sie go spytali o to, to powiedzial ze kurski sie ustatkowal

Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Avatar Shandor
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

Araj powinien nas zmobilizować i zmusić do udziału w głosowaniu przeciwko Kaczce i reszcie drobiu z jego świty
    Якщо можеш, завітай до мене ти,
    Якщо хочеш, спий моєї води,
    Якщо Віриш, розкажи мені,
    Про що ти мрієш, коли живеш на самоті...

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie

Cytat Napisał Shandor
    Araj powinien nas zmobilizować i zmusić do udziału w głosowaniu przeciwko Kaczce i reszcie drobiu z jego świty
    zamials tej baby w plastrach w logo ,powinna byc skreslona kaszka gumowa

BA_Baracus Użyszkodnik
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

chłopak chiał mieć chyba jakiego plusa u kaczyńskiego a tu go zjebał i kaczyn i tusk i z partii też wyjeb dostał

i dobrze

facet nie gtrał fer tak się to kończy
    faktycznie- dobre forum

Hija de la luna Karla - samo dobro Karla - samo dobro Karla - samo dobro
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Domyślnie

Kursk(i) zatonal...

BA_Baracus Użyszkodnik
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

Cytat Napisał karla23
    Kursk(i) zatonal...
    fajna ironia....czy jak tam się to nazywa
    faktycznie- dobre forum

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie

no i wyrzucili biedaka z pisuaru,teraz sam bedzie sobie sterem i okretem,bedzie sie bujal na szerokich wodach sejmu.
    rumpel w dupe i flałty zyczyc trzeba panu.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)