hejka wszystkim gdzie można ściągnąc darmowe tapety na tel..?? jak coś wiecie to prośba o link z góry dzięki...*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
w orengu po rejestracji masz 5 mms'ow miesiecznie w zaleznosci od rozmiaru pliku wchodzi kilka grafik do jednego wrzucasz na strone i wysylasz na swoj telefon
Jak coś to ja mogę wysłać tapetki. mam ich ok 33MB tj. ok 2000tapet...Napisał tygrys1913
ja nie czaje po co ludzie szukaja tapetek na stronach, powiedz jaki chcesz rozmiar (tj. jaki telefon masz) i powiedz co chcesz na tapecie i ja Ci to zrobie
w tych trudnych czasach wszechobecnej komercji i konsumpcji jak nie masz fajnego i trendy dzwonka i tapety w swoim dzezi telefonie jestes nikim smieciem zwyklymNapisał Dark Tidus
![]()
ja nie mam niczego nadzwyczajnego i nie czuje się gorsza----Ludzie to przecież telefon i który służy do komunikowania się...Napisał SaiykoPat
![]()
a nie wyczulas nutki ironi czasemNapisał STALÓWKA
![]()
![]()
jaa mam jakis standardowy themes, standardowy dzwonek i 800 mb mp3, jakies programy, ale leje na to jak brzmi, wazne zeby duzo funkcji mial![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)