Cwaniak z WWa, pewnie boja sie go rowiesnicy![]()
CHARAKTERYSTYKA POSTACI*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Cwaniak z WWa, pewnie boja sie go rowiesnicy![]()
Jezus was kocha
"rzondzi "w szkole wyrywa laski na kontakty z mafią![]()
bardzo sympatyczny, inteligentny, troszkę walnięty, nie wiem jak rodzice sobie z nim radzą... może nie ma postury twardziela ale jest twardy... a poza tym, to go bardzo lubię i mogłabym go adoptować![]()
![]()
Jakos nie wierze ze ma te 16 lat...
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
hmm moge o nim powiedziec tylko tyle ze jak ja juz zapominam o jego istnieniu to on mi podsyla na gg jakies linki zebym gdzies glosowala![]()
niby koleś jaest ok ale czasem zachowuje sie jak rozwydrzony gówniarz. może te warszawioki tak mają![]()
Che confusione, sarà perché ti amo
è un emozione, che cresce piano piano
stringimi forte e stammi più vicino
se ci sto bene, sarà perché ti amo.
Io canto al ritmo del dolce tuo respiro
è primavera, sarà perché ti amo
cade una stella, ma dimmi dove siamo
che te ne frega, sarà perché ti amo.
e vola vola si sa, sempre più in alto si va
e vola vola con me, il mondo è matto perché
e se l'amore non c'è
basta una sola canzone, per far confusione
fuori e dentro di te.
alkohol osłabia twoje zęby!
"młody zbuntowany", jeszcze nie ma wzorców do nasladowania, szuka,nie da sobie w kasze dmuchac(mam nadzieje,ze w rzeczywistości też),uparty, nieraz błędnie spostrzega intencje innych, dobry chłopak, da sie lubić, wrogów depcze,przyjaciół szanuje(tak myslę),lubi mafie
Nie mam z nim kontaktu i nigdy nie bede mial. Nie potrafie go zaakceptowac ani polubic.
Klamliwy i sprzedajny mimo ze jest bardzo mlody. Mam nadzieje ze kiedys sie zmieni na lepsze. Zycze mu dobrze, ale reki mu nigdy podam.
mały, ale twardy [haha jak to zabrzmiało..]
robi dużo szumu, pyskaty :P
..or do I really love your brain?
Napisał STERN
w necie mam ci reke podac
![]()
![]()
![]()
![]()
siedzi na DF tylko dla piersi Justy![]()
Nie patrz tu kurwo
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)