hehe stuff, nie wiem o nim wiele ale wydaje mi sie ze na zywo bylby swietnym kumplem
i zjechal itchiego na gronie
CHARAKTERYSTYKA POSTACI*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
hehe stuff, nie wiem o nim wiele ale wydaje mi sie ze na zywo bylby swietnym kumplem
i zjechal itchiego na gronie
Moim zdaniem to wiecej gada o cpaniu niz faktycznie bierze ALe to calkiem pozytywne podejscie (z dwojga zlego
stuff jest spoczko, kiedys bylem mniej wiedzej taki sam, powinien jednak juz powoli myslec o odstawieniu thc - nie dlatego ze dziwnie sie zachowuje, ale dla zdrowia smoking ain't safe dude!
A tak poza tym bedą z niego ludzie
Dobry chlop, jaracz na potege z niego
W sumie to juz nie jaram, ale kiedy bym z nim przyjaral
Jezus was kocha
Zawsze gdy widze jego nika, mysle o wyslaniu mu czegos...
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
No i na tym sie skonczylo. Troche palilem, a pozniej ogarnolem jak to zle wplywa na moja pamiec i ogolna koncentracje. Narkotyki sa złe ale nie uwazam zeby niszczyc zycie mlodym ludziom wsadzajac ich do wiezienia.
Myślicie że to fajny temat do rozmów?
Ostatnio przeglądając internet natrafiłem na bardzo ciekawą stronę, zajmuje się ona sprzedażą produktami dentystycznymi w naprawdę dobrej cenie. Korzystają oni z różnych dystrybutorów, dlatego możemy kupić najtaniej nie szukając innych stron wszystko w jednym miejscu, asortyment przez to również jest ogromny. Serdecznie polecam stronę https://dentametr.pl/sklep
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)