mopik kupił zajebista...bawiłem sie, tylko nie pamietam firmy...mop napisz o swoim aparacie
Hmmm jakie cyfrówki polecalibyście? Mają mieć przyzwoitą rozdziałkę i normalny obiektyw (a nie taki jak w komórach).
Ja wypatrzyłem to
http://allegro.pl/show_item.php?item=80178589
co myślicie?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
mopik kupił zajebista...bawiłem sie, tylko nie pamietam firmy...mop napisz o swoim aparacie
dziadzia ,jak chcesz wydac 15 baniek to kup uzywanego canona G5 ,zajebista maszyna,ten kodak to mu nawet do piet nie podskoczy,w kazdym razie nie warto kupowac nowej cyr]frowki.
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
Minolta z5 lub z6 pier.dol kodaki
Jezus was kocha
zanim je splacisz,to juz ten aparat zlomem bedzie,nie masensu kupowac nowosci,lepiej stary,a z klasa.Kod:sztetke ale na nowe są raty ;)
dziadzi wisesz jak ja mam kupuj nikona.![]()
Che confusione, sarà perché ti amo
è un emozione, che cresce piano piano
stringimi forte e stammi più vicino
se ci sto bene, sarà perché ti amo.
Io canto al ritmo del dolce tuo respiro
è primavera, sarà perché ti amo
cade una stella, ma dimmi dove siamo
che te ne frega, sarà perché ti amo.
e vola vola si sa, sempre più in alto si va
e vola vola con me, il mondo è matto perché
e se l'amore non c'è
basta una sola canzone, per far confusione
fuori e dentro di te.
alkohol osłabia twoje zęby!
Wlasnie dlatego moim zdaniem warrto, splacasz rok bierzesz nowa, ten kodak nie jest zly do amatorskich fotek lepszy jest FUJINapisał sztetke
nie patrz dziadzia, na pixle.zainteresuj sie obiektywem i jakoscia matrycy.
Z tego co wiem to canon i minolta sie liczy i nic innego![]()
ze co,chcesz powiedziec ,ze obiektyw tego kodaka dobry jest?,obiektyw z taka rozpietoscia zooma nie moze byc dobry.
ale jak bedzies pstrykal zdjecia z imprez rodzinnych i takie tam,to w zupelnosci ci wystarczy.
z regoly czym krotszy zoom tym lepszy (optycznie i jest jasniejszy),ale jak to do taki zastosowan to wystarczy ci to z allegro,tylko sie zastanawiam caly czas po co,za 1400 zl to kupowac,jak do takich zastosowan to kupisz uzywany b.dobry aparat za 600-800,nie rozwali sie przez najblizszy rok czy dwa,a za 3 to juz zabytek bedzie.
[ Dodano: 2006-01-09, 17:12 ]
jakbym mial 15 baniek to pieciu minut nie zastanawialbym sie,w chuj ma fajnych klamotow,tylko karta slaba jach nieszczescie
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80765513
a fco za baniak musial byc wlascicielem ,jeszcze te nalepki zostawil,zawsze mnie bawia takie typy,ale to znak ,ze musial dmuchac i chuchac na ten aparat.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)