+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 51

Temat: WOŚP

Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Avatar Shandor
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie WOŚP

ciekawa jestem co myślicie o tej akcji i o Owsiaku? jak przeczytałam dzisiaj komentarze do artykułu na WP to mnie normalnie o mało szlag nie trafił... skąd moherowe berety mają kompy i internety? ja zbierałam kasę na WOŚP przez pierwsze 4 lata jej istnienia i uważam, że jest to świetny pomysł i życzę wszystkim wolontariuszom jak najlepszych wyników w tym roku! Ani caritas ani żadna inna organizacja w Polsce nie zrobiła jeszcze tyle co brygada orkiestry, a to co wygadują na owsiaka i jego podopiecznych to w większości czysta propaganda o. rydzyka i jego pupilków...

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Якщо можеш, завітай до мене ти,
    Якщо хочеш, спий моєї води,
    Якщо Віриш, розкажи мені,
    Про що ти мрієш, коли живеш на самоті...

Sentyment molestuje dzieci stuff Wie o co chodzi stuff Wie o co chodzi Avatar stuff
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie

owsiak to oszust zbiera pieniadze w styczniu pieniadze leza do pazdziernika na jego koncie i procentuja.Nie wiem dlaczego tyle szumu wokol niego bo co zrobi jedna akcje na rok? Ochojska(sorry nie pamietam dokladnie nazwiska-ta kobieta co tez zajmuje sie akcja charytatywna) zbiera tyle samo pieniedzy co owsiak ale w ciagu roku.

Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Avatar Shandor
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

skąd masz takie dane? Ochojska jest wporządku, nie chcę porównywać jej do Owsiaka, dobrze robi swoją robotę, ale to nie prawda, że owsiak zarabia na odsetkach, rozlicza się co roku i to tak szczegółowo, że żadna inna fundacja tego tak nie robi... a to, że funkdacje mogą częśc dochodów przeznaczyć na wlasne wydatki to żadne przestępstwo, takie jest prawo! a fundacja owsiaka procentowo wydaje najmniej kasy na siebie, większość przeznacza na szczytne cele, każdą złotówkę mają udokumentowaną! A caritas? ze świecy za 10 złotych tylko 50 groszy trafia naprawdę do biednych i co? to nie jest oszustwo?

6b idiota whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem Avatar whatever
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

pieprzenie w kolko o tym samym. nie zesram sie z biedy jak rzuce pare zlotych a zawsze jakis sprzet kupia. komus nie pasi to niech nie daje. machloje sa w polsce wszedzie i penwie niejedna osoba ma wyplate z tych pieniedzy, nikt nie sprawdzi ile naprawde bylo kasy, a pewnie sporo ginie po drodze, ale co na to poradzic?

Sentyment molestuje dzieci stuff Wie o co chodzi stuff Wie o co chodzi Avatar stuff
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie

ssmyku nie oburzaj sie sam ogladalem fakty ze 2 miechy temu i bylo ze kupuja sprzet do ratowania dzieci dlaczego tak pozno?

[ Dodano: 07-01-2006, 15:17 ]
    nie mam nic do owsiaka sam mu wrzuce do puszki z 10 zeta.
    Caritas to juz calkiem bandycka fundacja (sorry sentyment-chyba masz cos z nia wspólnego ) w kolobrzegu bodajrze znajduje sie fundacja caritasu ojciec tam mial robote i mowil ze maja podziemny garaz w ktorym stoja same merce.

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    28

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

to normalne, że przy każdej akcji znajdą się jacyś oszuści, naciągacze, ale sam pomysł i jego realizacja, wytrwalośc i chęci - pogratulować... najwięcej płaczą ci, co nigdy nie dali na nic złotówki, no może na radio ojca... wkurzają mnie ludzie, którzy potrafią pogonić iwyzwać od brutasów dziecko 6-letnie pod sklepem, które prosi o pieniązka albo bułeczkę, raz sama zjechałam taką babę, a ona do mnie, że pewnie jestem od tego brudasa w czerwonych spodniach... taka baba to pewnie i na ojca rydzyka by żałowała...

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

oni robią zakupy przez caly rok, a że akurat napisali o tych a nie innych zakupach to co innego...

ja łara kamikadze Użyszkodnik
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

Owsiak zarobił potężne pieniądze na wośpie przecierz wiadomo że nie robi tego całkowicie bezinteresownie.

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie

dokladnie tak jest za darmoche by tego nie robil mowie wam ze on zyje z odsetek zbierze np 12mln wplaci na wysoko procentowe konto i trzyma pieniadze przez kilka miesiecy.Czytalem kiedys w "angorze" o nim a angora to nie jest pismo w stylu "faktu"

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

ja tam mu nie żałuję, niech ktoś z nas weźmie się za taką robotę, niech nawet się na tym dorobi, ale niech pomoże tylu ludziom! no kto chętny, kto zaczyna? pomożemy! :7:

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie

ja zaczynam http://www.pajacyk.pl/ wystarczy zeby wszyscy klikneli ze 20-30 razy w pajacyka

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie

sam byś coś wymyślił...

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie

e, nie wazne,ze cos mu skapnie, to normalne, nie wiem ile i nie chce, wazne ,ze pomoc jest znaczaca, ludzie daja tyle ile moga, nikt przez to nie zbiednieje, a jest to ogromna akcja i chwała mu za to,ze to wymyslił i tak zrobił,ze tyle siana zbiera co roku

Hija de la luna Karla - samo dobro Karla - samo dobro Karla - samo dobro
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Domyślnie

W kazdym szpitalu w nawet najmniejszej miejscowosci jest sprzet otrzymany od WOSP... od nas... jestesmy silni!! Ale tylko razem

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia