dokladnie film bardzo dobry.
wlasnie skonczyl sie ten serial na dwójce,jak dla mnie jedna z lepszych produkcji o polkiej policji*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
dokladnie film bardzo dobry.
film obejrzalem wreszcie, niezly
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Za chwile bede ogladal drugi sezon Pitbulla. Mam nadzieje, ze bedzie dobry.
Ooo mam go nawetRosati się rozbiera może? Dużo jej tam?
Jeszcze nie ogladalem to nawet nie wiem jak z obsada. Mam 12 odcinkow do zrobienia. W kazdym razie jak bedzie to powinna bo do niczego innego sie nie nadaje. Aktorka z niej marna.![]()
Obejrzalem caly serial. Mi sie podobal. Uznaje go za jeden z lepszych polskich serialow z gatunku kina akcji.
Rosati sie nie rozbiera.
Rosatti ratuje ten film jako Dzemma, inaczej byłby kolejny polski gniot w stylu tych wszystkich innych gangsterskich.
Mam tu pytanie bo pitbulla obejrzalem jako film na dvd a o co chodzi z tym serialem? Jest jeszcze serial z tymi samymi aktorami? Skąd go mozna sciagnac ? Leci jeszcze na tv?
Jest film fabularny. Jest i serial.
Zrobili cos takiego: Serial 5 odcinkowy = film na dvd jako skrot.
Potem dokrecili kolejne 12 odcinkow.
Tak to wyglada.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)