Napisał Memento Mori
Ale chyba te "podchody" to nie jest stracony czas?![]()
A może jestem staroświecka![]()
Zamiast tracic czas na podchody przejdzmy do rzeczy czyli fajna z Ciebie laseczka masz ochote na sexik?
dlaczego nie bo kobieta taka propozycja czuje sie ponizona a ilu facetow wyjedzie z takim textem do panienki ,ktoras odpowie tak
zycie jest za krotkie szkoda marnowac czas na bleble itp
ostanio dostaalem w buzke za podobna deklaracje niepodleglosci kupel nawijal tydzien zeby zaliczyc ta samo panienketaki taki test czy czula sie lepiej wybierajac faceta ktory poswieci dla niej wiecej czasu i"amorow ktore i tak prowadza do łóżka
Moim zdaniem NIE![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
:107:
Napisał Memento Mori
Ale chyba te "podchody" to nie jest stracony czas?![]()
A może jestem staroświecka![]()
no co ty niemasz ochoty zaszalec isc na zywiol widzisz faceta ktory ci sie cholernie podoba sklada ci taka propozycje -szalona przygoda / pewnie jestes staroswiecka i odmawiasz wracasz od domu i podajesz placki ziemniaczane mezowi ktory z wielki piwnym bebechem polegl na foltelu ogladajac mecz
konczysz 50 i wspominasz z zalem te zmarnowane chwile czytaja lub ogladaj romansidla
:107:
a ja nawet nie lubie tak od razu, najlepsze jest odkladanie przyjemnosci na jak najpozniej![]()
Najlepiej smakuje wtedy
mi sie zdarzało pare akcji kończących się seksem po godzinie ? dwóch znajomości ? no ale po zagranym koncercie to człowiek ma dużo łatwiej...![]()
![]()
[SIGPIC]http://www.unitedflags.com/images/flaggen_einzelansicht317x190/oberschlesien.jpg[/SIGPIC]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)