Postanowiliśmy sobie kupić nowy ekspres od kawy w biurze. Doradzicie na co zwrócić uwagę przy jego wyborze? Jak wybrać odpowiednie urządzenie?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Postanowiliśmy sobie kupić nowy ekspres od kawy w biurze. Doradzicie na co zwrócić uwagę przy jego wyborze? Jak wybrać odpowiednie urządzenie?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Miałam do tej pory wiele ekspresów - zarówno w domu, jak i w biurze. Ostatni przebija poprzednie razem wzięte, co więcej - kawa jest smaczniejsza od wielu kawiarnianych! Wydatek duży, ale ekspres wart każdej złotówki.
Zdecydowałam sie na ekspres do kawy bez pojemnika na mleko od firmy Tchibo Coffee Service.
Polecam kontakt z firmą, powinni doradzić, jakie będzie odpowiednie urzadzenie.
Cześć, my ostatnio również kupiliśmy ekspres kapsułowy oraz kawa nespresso. Zawsze lubiliśmy kawę i lubimy eksperymentować z różnymi smakami i metodami jej przygotowywania, dlatego postanowiliśmy zainwestować w nowy sprzęt oraz smaki. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego nowego nabytku. Przygotowanie kawy jest łatwe i szybkie, a przede wszystkim - smakuje wyśmienicie. Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Silverka ; 07-04-23 o 10:21
Jaki ekspres do kawy do biura możecie mi polecić?
Reklama : Afazja
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)