Ja dostałam ostatnio od bratkowej ubranka z Karen po ich dzieciach i naprawdę fajne produkty, ładnie się utrzymały mimo, że już używane. Może ktoś z Was też zna tą markę?
Jakie firmy możecie polecić jeśli chodzi o wybór ubranek dla dzieci? Zależy mi w tym momencie na dobrych jakościowo propozycjach, odzieży, która będzie zróżnicowana i będzie można tam coś sensownego dla siebie wybrać. Jeśli macie w tym zakresie jakieś doświadczenia, możecie coś podpowiedzieć to dajcie znać.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Ja dostałam ostatnio od bratkowej ubranka z Karen po ich dzieciach i naprawdę fajne produkty, ładnie się utrzymały mimo, że już używane. Może ktoś z Was też zna tą markę?
W przypadku takich ubrań nie kupuję praktycznie nowych ubrań dla swoich dzieci. Takie ubranka są na krótko, bo szybko z tego wyrastają i nie wiadomo co później z tym zrobić. Kupuję w lumpach lub dostaję od znajomych. Staram się wybrać ładne i modne ubrania, ponieważ ktoś już wydał te większe pieniądze na modę, a ja za część tego kupuję dla swojej pociechy. Polecam ten sposób - ograniczmy nieco konsumpcjonizm
Fajne ubranka dla dzieciaków ma u siebie Hibou. Nie są to takie słodkie rzeczy z jakimiś dziecinnymi nadrukami. Raczej takie basici, ale mi się właśnie takie rzeczy podobają A do tego: super jakośc ubrań!
Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę https://helpmedi.com.pl/kategoria-pr...iaza-i-dziecko , na której znajdziecie firmę HelpMedi, która w ofercie posiada najrózniejsze produkty medyczne dla dzieci. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje znajdziecie na stronie.
Do szycia idealnych ubranek dla dzieci sprawdza się również muślin bawełniany, na którego jak najbardziej polecam postawić. Będziecie w pełni zadowoleni z efektów.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)