Ja dostałam ostatnio od bratkowej ubranka z Karen po ich dzieciach i naprawdę fajne produkty, ładnie się utrzymały mimo, że już używane. Może ktoś z Was też zna tą markę?
Jakie firmy możecie polecić jeśli chodzi o wybór ubranek dla dzieci? Zależy mi w tym momencie na dobrych jakościowo propozycjach, odzieży, która będzie zróżnicowana i będzie można tam coś sensownego dla siebie wybrać. Jeśli macie w tym zakresie jakieś doświadczenia, możecie coś podpowiedzieć to dajcie znać.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Ja dostałam ostatnio od bratkowej ubranka z Karen po ich dzieciach i naprawdę fajne produkty, ładnie się utrzymały mimo, że już używane. Może ktoś z Was też zna tą markę?
W przypadku takich ubrań nie kupuję praktycznie nowych ubrań dla swoich dzieci. Takie ubranka są na krótko, bo szybko z tego wyrastają i nie wiadomo co później z tym zrobić. Kupuję w lumpach lub dostaję od znajomych. Staram się wybrać ładne i modne ubrania, ponieważ ktoś już wydał te większe pieniądze na modę, a ja za część tego kupuję dla swojej pociechy. Polecam ten sposób - ograniczmy nieco konsumpcjonizm![]()
Fajne ubranka dla dzieciaków ma u siebie Hibou. Nie są to takie słodkie rzeczy z jakimiś dziecinnymi nadrukami. Raczej takie basici, ale mi się właśnie takie rzeczy podobająA do tego: super jakośc ubrań!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)