+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Telefon

Hybrid View

karol3326778
    Guest

Domyślnie Telefon

Ja mam telefon zepsuty i musiałem bardzo szybko skorzystać z serwis gsm warszawa .Z tej oferty skorzystało już bardzo dużo osób.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Wyrzucony z DoFo marion Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Nov 2017
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Odp: Telefon

A czy wiecie co zrobić jeśli podejrzewacie że Was telefon jest śledzony? Tu https://kobietyn.eu/jak-sprawdzic-cz...r-mnie-sledzi/ napisali co powinno się zrobić w takiej sytuacji. Ja się od razu zreflektowałam i też zainstalowałam taką aplikację mimo że póki co nie mam takich podejrzeń

majakis
    Guest

Myślę, że czasami warto zainwestować w coś nowego, gdyż technologia idzie do przodu i niektórych modeli nie opłaca się już naprawiać. Na stronie https://magazyn.ceneo.pl/artykuly/no...0-specyfikacja możecie poznać Nokię X10, którą można zakupić w bardzo atrakcyjnej cenie. Na plus zasługuje procesor oraz pojemna bateria, która wytrzyma wam bez trudu wiele godzin. Warto zapoznać się z jej dokładnymi parametrami technicznymi, ale w tej cenie to dobra inwestycja.

Wyrzucony z DoFo mery1998 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Mar 2019
    Siła Reputacji
    0

Super telefon możesz naprawić w sprawdzonym serwisie, gdzie dają gwarancje naprawy serwis iphone mokotów wyszli naprzeciw oczekiwaniom klientów którzy mają nowoczesny sprzęt do naprawy, dlatego firma ma w ofercie nowoczesne podzespoły najwyższej jakości, pozwala to zaoszczędzić czas naprawy a jest on bardzo ważny w przypadku niedziałającego telefonu, bo każdy potrzebuje telefon na już.

miron987 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Aug 2012
    Siła Reputacji
    0

Ja już naprawisz telefon to zainstaluj taką https://www.antyradio.pl/News/UseCry...ebookiem-21410 aplikację, będziesz mógł bezpiecznie rozmawiać i przesyłać pliki bez obaw przed szpiegowaniem

hush
    Guest

Ja natomiast zauważyłam, że bardzo fajne telefony na sprzedaż można znaleźć również na takich portalach, jak pokato.pl.
    No i tutaj w sumie ceny są dużo tańsze, nawet na nowe telefony. Możecie tam znaleźć ofert osób prywatnych, jak firm. Także ofert jest multum.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)