+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Serwis

Wyrzucony z DoFo lucaskruszyna Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Aug 2020
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Serwis

Mam uszkodzone pasy w samochodzie, szukam jakieś firmy, która się zajmuje naprawami i będzie mogła się podjąć takiej naprawy. Ogólnie będzie chyba cały mechanizm do naprawy z napinaczami. Jeśli ewentualnie kogoś pod tym kątem możecie polecić kto będzie w stanie taką naprawę wykonać to dajcie znać.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Wyrzucony z DoFo sochaarek Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Aug 2020
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Odp: Serwis

Zasadniczo jeśli chodzi o poduszki to świetną bazę części do ich naprawiania ma firma Serwis Pasów (www.serwis-pasow.pl). Możesz ewentualnie z nimi próbować się kontaktować i zapytać o to czy do twojego auta uda się dopasować części potrzebne do naprawy poduszki. Baza jest u nich spora i kompletna więc myślę, że dopasują również dla Ciebie odpowiednie części.

Małgosia77
    Guest

Wiele napraw może nam wykonać mechanik, który nie prowadzi serwisu. Często są oni dużo lepszymi socjalistami. Ja przykładowo kupuję części na stronie https://www.dojczfar.pl/ i jeżdżę do znajomego, który zna się na ciągnikach, jak nikt inny. W serwisie za taką samą część i naprawę zapłaciłbym dużo więcej. Ważne, żeby wiedzieć jakie części kupić, jeżeli się wahasz, zawsze możesz zapytać konsultanta ze sklepu.

floe Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Jan 2021
    Siła Reputacji
    6

Zawsze możesz zadzwonić do mechanika i się zapytać, czy się takimi rzeczami zajmują. Jeżeli szukasz dobrych fachowców, to od siebie polecam warsztat i stację obsługi pojazdów Carman w Szczecinie. My ostatnio byliśmy tam z naszym samochodem i naprawialiśmy układ hamulcowy, bo klocki były do wymiany, ale to nie jedyne, co zaczęło się psuć. Ceny mają atrakcyjne, niewygórowane, usługę wykonali w założonym wcześniej terminie, porządnie, teraz już wszystko działa.

kask
    Guest

Na serio zadzwoń do mechanika, albo jedź i się zapytaj. U mnie pasy, póki co działają bez najmniejszego problemu, ale problem był z hamulcami. Na naprawdę pojechałem do warsztatu KODO Autoserwis https://www.kodo-autoserwis.pl/ofert...nika-pojazdowa pod Szczecinem, to jest serwis, który znam, kilka razy byłem tam z różnymi naprawami, które zawsze wykonywali procesjonalnie, w dobrej cenie i w założonym wcześniej terminie. Są uczciwi i rzetelni, zdecydowanie wam ich polecam.

Wyrzucony z DoFo marion Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Nov 2017
    Siła Reputacji
    0

Sporo rzeczy ostatnio robiłem przy swoim samochodzie ostatnio. A w warsztacie samochodowym wymieniam poważniejsze rzeczy, mogę polecić tych http://eurocar-zarow.pl/ mechaników bo są solidni, szybko naprawiają i nie trzeba u nich płacić fortuny jak za zboże.

MisiekPL
    Guest

Sam raczej tego nie naprawisz. Na Twoim miejscu udałbym się do mechanika, ponieważ dobrze działające pasy są podstawą bezpieczeństwa podczas jazdy samochodem. Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci warsztat mechaniczny https://motopasja24.pl/kontakt/ niedaleko Lublina. Posiadają doświadczonych i wykwalifikowanych pracowników oraz nowoczesne stanowiska naprawcze.

Wyrzucony z DoFo asia68 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2023
    Siła Reputacji
    0

Zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę, z której sam niejednokrotnie korzystałem. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z częściami zamiennymi do sprzętu AGD, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie programator do pralki amica i wiele więcej.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)