+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Mieszkania

Wyrzucony z DoFo lucaskruszyna Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Aug 2020
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Mieszkania

Może ktoś z Was kupował w ostatnich latach mieszkanie w Krakowie i może podpowiedzieć po jaką ofertę ewentualnie warto obecnie sięgnąć, który deweloper obecnie coś fajnego buduje, albo ma już skończone, tak żeby mieszkanie było od ręki dostępne? Jak macie coś sprawdzonego co możecie zaproponować to dajcie znać.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Wyrzucony z DoFo sochaarek Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Aug 2020
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Odp: Mieszkania

Mieszkania buduje na pewno Lv Development i to taka firma od lat obecna na rynku, natomiast jeśli chodzi o to co obecnie mają w ofercie to najlepiej patrzeć na ich stronie - https://lvdevelopment.pl/.

Wyrzucony z DoFo dinol Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Apr 2019
    Siła Reputacji
    0

Jak już się zdecydujesz na konkretne mieszkanie to tu https://kredythipotecznyelblag.business.site/ zgłosić się można po kredyt hipoteczny elbląg. Firma także doradza w kwestii wyboru nieruchomości, więc jakby były co do tego wątpliwości to zawsze się można zgłosić

Wyrzucony z DoFo mery1998 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Mar 2019
    Siła Reputacji
    0

Jeżeli szukacie mieszkania dla siebie, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić - https://www.ekopark.pl/aktualnosci/n...lwator-krakow/ . Według mnie jest to najlepsza oferta tego typu w Krakowie, mają ogromny wybór mieszkan w róznych rejonach Krakowa.

krzychu_92 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2021
    Siła Reputacji
    6

Na dobrą sprawę mieszkań jest bardzo dużo na rynku, ale wiem po sobie, że jest również możliwość szybkiej sprzedaży naszego mieszkania. na dobrą sprawę wystarczy zgłosić się do firmy https://kupujemym.pl/ gdyż to właśnie oni przede wszystkim zajmują się profesjonalnym skupem nieruchomości. Dzięki temu mi udało się moje mieszkanie sprawnie sprzedać.

lila00
    Guest

Akurat mieszkanie to jeden z najważniejszych zakupów. Też trzeba to powiedzieć, że kosztowny. Dlatego niezależnie gdzie i jakie mieszkanie wybieramy, to ważne jest to żeby potem się nam dobrze mieszkało. Ja swoje mam w Warszawie, mieszkam w nim już trzeci rok i nie narzekam. Mimo tego, że mieszkanko z rynku wtórnego. Całe osiedle jest zadbane, sąsiedzi spokojni, a Per modum czyli zarządca wywiązuje się ze swoich obowiązków wzorowo. Oby tak dalej.

Wyrzucony z DoFo marion Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Nov 2017
    Siła Reputacji
    0

Zdecydowanie masz rację. Podpowiem tylko że wiarygodne są oferty od wiarygodnego dewelopera. Ja kupiłam mieszkanie od dewelopera Atal i wiem że to porządna firma ze stabilną sytuacją finansową, z doświadczeniem i wielokrotnie nagradzana za swoje inwestycje

Wyrzucony z DoFo Silverka Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Mar 2023
    Siła Reputacji
    0

Hej! Potrzebuję pomocy w zarządzaniu moimi nieruchomościami w Poznaniu. Decyzja o wynajmie moich nieruchomości była strategicznym krokiem w moim życiu. Jestem świadomy, że osiągnięcie korzyści finansowych z tego przedsięwzięcia wymaga czasu, uwagi i wiedzy na temat rynku najmu. Jednak, będąc zajętym wieloma innymi obowiązkami, nie mogę poświęcić wystarczającej ilości czasu i uwagi, aby w pełni skupić się na zarządzaniu nieruchomościami. Czy znacie firmę, która zajmuję się Zarządzanie najmem Poznań? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki!

Wyrzucony z DoFo asia68 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2023
    Siła Reputacji
    0

Jakie macie zdanie na temat obecnych cen nieruchomości?

mus malinowy

Według mnie jest bardzo drogo, ceny mieszkań są ogromne i się bardziej opłaca kupić w Hiszpanii, bo tam jest o wiele taniej

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)