+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Kupno materiałów budowlanych

Azar
    Guest

Domyślnie Kupno materiałów budowlanych

Przymierzamy się do budowy domu. Interesuje mnie kupono materiałów budowlanych i potem remontowych. Gdzie kupowaliście ? W sklepach internetowych czy jednak zamawialiście w lokalnych hurtowniach? Jak to ogarnąć?

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Gosling Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Aug 2019
    Siła Reputacji
    6

Domyślnie Odp: Kupno materiałów budowlanych

Ja kupowałam najpierw w najtańszej hurtowni, oddalonej o ok 13 km od budowy. Każdy transport 40-60 zł, w zależności jakie auto pojechało. Po skończonych fundamentach zaopatrywałam się już tylko w miejscowym składzie budowlanym. Na początek wydawało się, że będzie trochę drożej, ale odpadły wszystkie koszty transportu, ceny dało się negocjować i na koniec wyszło mniej niż z najtańszego składu.

Dobrze jest również kontaktować się bezpośrendio z producentami https://www.metalurgia.pl/gwozdzie/gwozdzie-stalowe Na stronie jest kontakt do producenta drutów stalowych i gwoździ.

magdap
    Guest

W tej kwestii myślę, że warto się porządnie rozglądać. W moim przypadku cena płytek z cegły na ścianę była dużo niższa w sklepie internetowym (e-Cegła) niż w sklepie lokalnym

Demo Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2023
    Siła Reputacji
    2

Ja skorzystałem z oferty firmy Domix, która zajęła się całym procesem budowy domu - począwszy od projektu przez wykończenie całości.

Wyrzucony z DoFo asia68 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2023
    Siła Reputacji
    0

Jeżeli szukacie sprawdzonego Sklep z automatyką przemysłową , to polecam Wam sprawdzić stronę https://gigaom.pl/przekazniki-bezpieczenstwa , na której znajdziecie czujniki indukcyjne, sterowniki PLC i wiele więcej. Moim zdaniem oferują najwyższą jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)