Czy według was rynek w następnym roku przejdzie na zatrudnienie pracowników ze Wschodu, czy wrócą problemy sezonowości? Jak chcecie się w ogóle na rynku utrzymać.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Czy według was rynek w następnym roku przejdzie na zatrudnienie pracowników ze Wschodu, czy wrócą problemy sezonowości? Jak chcecie się w ogóle na rynku utrzymać.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Ten wątek jest bardzo ciekawy. Moim zdaniem to bardzo dobrze ,że ten wątek jest.
Przekonałem się do zatrudnienia tymczasowego Ukraińców, dzięki agencji https://apsprofit.pl/. Przyznam, że fajnie się zorganizowali. Biorą pełną odpowiedzialność i za rozliczenia i za doradztwo Ukraińcom. Przebieg rekrutacji mocno korzystny dla pracodawcy uważam.
Ja jeżdżę z Bytomia z biurem Sentium (www.sentium.pl) i jestem zadowolona. Mają dobrą stawkę, do tego podpisują umowę więc faktycznie ta oferta jest na dobrym poziomie. Wynagrodzenie jest bardzo dobre, a jak człowiek pojedzie na dłużej to też są z ich strony świetne bonusy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)