+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Temat: Wsparcie księgowe - fakturowanie

DamianSt1
    Guest

Domyślnie Wsparcie księgowe - fakturowanie

Cześć!
    Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór dobrego programu do fakturowania z którego warto korzystać w swojej księgowości?
    Pozdrawiam

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

PawloSik Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Dec 2020
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Odp: Wsparcie księgowe - fakturowanie

Zdecydowałem się skorzystać z usług ksiegowosc24 i przyznam, że jeśli chodzi o dobry program do fakturowania to on w pełni spełnia swoje zadanie. Stabilny, z rozbudowaną ilością funkcjonalności i jednocześnie obsługa techniczna zawsze pomoże jeśli są potrzeby. Myślę, że nie będziecie mieli na co narzekać.

DamianSt1
    Guest

No to dziękuję za pierwsze wskazówki! Prowadzimy średnią firmę, także takie dodatkowe wsparcie organizacyjne pewnie by nam się przydało.

lila00
    Guest

Odpowiednie programy księgowe się przydadzą, jednak przede wszystkim do dobry księgowy czy księgowa się przyda. Na przykład ja na wielu rzeczach się nie znam. Dlatego wolę mieć pewność, że księgowa wszystkiego dopilnuje jak trzeba niezależnie czy to będą korekty deklaracji vat czy inne ważne rzeczy i wszystkie są ważne.

Małgosia77
    Guest

Programy do fakturowania to jedno, jednak może warto zastanowić się nad księgową, która będzie zajmowała się wszystkimi papierkowymi sprawami w firmie. Z doświadczenia wiem, że pomaga to uniknąć problemów przy kontrolach skarbowych, nie muszę się martwić o terminy i rozmowy z urzędami. Usługi księgowe we Wrocławiu są bardzo popularne, ja wybrałam firmę Inpensa, koleżanka, mi ich poleciła i rzeczywiście świetnie się z nimi współpracuje.

Wyrzucony z DoFo matyja Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    May 2020
    Siła Reputacji
    0

Ja również nie czuję się na tyle pewnie, żeby samodzielnie zajmować się księgowaniami. Dla mnie to jest jednak zbyt wiele. Muszę sprawdzić, jakie biuro może zaoferować księgowość dla firm w Radomiu . Nie, żebym jakoś tam wymyślała, ale jednak zależy mi na tym, żeby całość odpowiednio dopiąć. I wiem, że jak znajdę kogoś odpowiedniego, to się to uda. Tylko, że prawda jest taka, że nie mam rozeznania. Dlatego proszę Was o pomoc.

FajnyHenryk Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    May 2021
    Siła Reputacji
    0

Przez jakiś czas korzystałem z pomocy księgowej. Głównie te usługi były skupione na rozliczaniu PIT 37. Jednak w tym roku stwierdziłem, że w sumie jestem sam w stanie coś takiego zrobić, wystarczy chyba tylko poczytać. Tak rzeczywiście się okazało i przede wszystkim zajrzałem do http://www.brodnica.net/wiadomosci/1...zenia_pit.html. Myślę, że takie aplikacje to jest dobre rozwiązanie dla każdego

floe Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Jan 2021
    Siła Reputacji
    4

Nam nie tylko w fakturowaniu, ale ogólnie w ogarnianiu całej księgowości pomaga firma Ed-Pro Expert https://ed-pro.pl/rachunkowosc ze Szczecina. Ich oferta jest kompleksowa, posiadają świetnych specjalistów, którzy doradzają nam biznesowo, znają się na tym, co robią, są bardzo rzetelni. Bez problemu się z nimi dogadujemy. To profesjonalne biuro rachunkowe, mają doświadczenie w branży i dlatego są tak skuteczni. Pracujemy z nimi już od długiego czasu i oni są naprawdę niezawodni.

choinka
    Guest

Właściwie to takim wsparciem może być firma Wintax https://wintax.pl/ , jeśli ktoś mieszka w Krakowie. Mają tutaj swoją placówkę. Ogólnie Wam powiem, że na księgowaniach to się tak średnio znam, ale jedno wiem na pewno - urzędów nie wolno oszukiwać, bo wszystko znajdą, nawet jeśli my tego nie chcemy. Także na spokojnie się konsultujcie, ale w papierach się wszystko musi zgadzać.

Benkit Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Jun 2021
    Siła Reputacji
    0

Do fakturowania polecam program faktura-online.pl Ma wszystkie niezbędne funkcje związane z fakturowaniem, a także wiele przydatnych dodatków (np. raportowanie, statystyki, loga na fakturze).

kask
    Guest

Cóż, mogę wam tylko powiedzieć, że zatrudnienie firmy do pełnej obsługi księgowej, jest bardzo odciążające. My w tym właśnie celu korzystamy z usług biura księgowego Amtes https://www.amtes-ksiegowosc.pl/ofer...sluga-ksiegowa w Gliwicach. To im powierzamy w ręce całą naszą rachunkowość oraz sprawy kadrowo-płacowe. To rzetelni specjaliści, posiadają doświadczenie, są rzetelni i kompetentni. Lepiej nie mogliśmy trafić, polecam ich gorąco.

Wyrzucony z DoFo matyja Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    May 2020
    Siła Reputacji
    0

Myślę, że to doskonale rozumiem, ale czy każdy może się nakierować sam na odpowiednie biuro, to nie wiem, bo dużo mamy oszustów. Może lepiej będzie, jeśli sprawdzicie ,czy księgowa z Gdynii https://ksiegowagdansk.com/biuro-rac...iegowa-gdansk/ ma wolne terminy i moce przerobowe. To sprawdzona opcja.

Demo Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2023
    Siła Reputacji
    2

Tego typu sprawy najlepiej zlecić profesjonalnej firmie. Polecam zajrzeć na https://bpion.pl/place-i-administrowanie-kadrami/, gdzie można znaleźć więcej informacji na ten temat.

Mariola12 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Nov 2019
    Siła Reputacji
    6

Myślę, że w temacie księgowości duże wsparcie uzyskasz od aforti ac Zajmują się pełną księgowością, sprawami administracyjnymi, a na na rynku są już od lat

Wyrzucony z DoFo asia68 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2023
    Siła Reputacji
    0

Zainteresowanym tematem polecam sprawdzić stronę https://kancelariagospodarcza.pl/obs...drowo-placowa/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego biura rachunkowego w Poznaniu. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)