+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Adwokat

Hybrid View

Wyrzucony z DoFo lucaskruszyna Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Aug 2020
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Adwokat

Czy u was rozwód w Gdańsku przeszedł gładko i jakie macie wskazówki dla mężczyzny, który odkrył, mocno podejrzewa zdradę żony? Jak to wszystko ogarnąć, bo wiem, jaka jest sytuacja facetów w polskich sądach rodzinnych, krótko mówiąc tragiczna. Dajcie dobre słowo, podzielcie się historią, może uda mi się też coś zaplanować później.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

lila00
    Guest

Domyślnie Odp: Adwokat

Każda sprawa rozwodowa to nieco inna historia, okoliczności i samo podejście osób rozwodzących się jest różne. Jedni są zgodni i chcą mieć jak najszybciej wszystko za sobą, a inni toczą prawdziwą walkę w sądzie. A jeszcze najtrudniej jak są dzieci. Dlatego jeśli już do rozwodu dochodzi, to lepiej mieć wsparcie i pomoc dobrego adwokata. W Szczecinie Łukasz Węgłowski specjalizuje się w prawie rodzinnym, ma bardzo duże doświadczenie. Do każdej sprawy podchodzi jak do najważniejszej, bo w końcu dla osoby która się zwraca o pomoc, to dana sprawa jest najważniejsza.

monia990
    Guest

Nomi32 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Mar 2019
    Siła Reputacji
    0

Rozwód mojej siostry przeprowadzał mecenas Paweł Odolecki - http://adwokatodolecki.elk.pl/, który prowadzi praktykę w Ełku, ale przyjmuje sprawy niezależnie od ich lokalizacji. Sprawa była trudna, eksmąż żony robił wszystko by cały majątek, na który razem pracowali został u niego. Na szczęście mecenas Odolecki świetnie sobie ze wszystkim poradził i majątek został sprawiedliwie podzielony. Wszystkim zajął sie nie tylko profesjonalnie ale i z wyczuciem. A w tego typu sprawach to bardzo ważne. Poza tym na bieżąco informował mnie o tym co się dzieje i jakie kroki musimy podjąć, równocześnie cały czas trzymał rękę na pulsie.

Wyrzucony z DoFo sochaarek Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Aug 2020
    Siła Reputacji
    0

Praktyka w Polsce jest taka, że facet po rozwodzie ma płacić alimenty, często wyższe od możliwości zarobkowych. Wszystkie kwoty biorą z tylnej części ciała, jeżeli wiecie, o co mi chodzi. Zanim zatrudniłem adwokata to dużo czytałem o historiach rozwodowych, historiach mężczyzn i to jest prawda, co się dzieje. Jak nie chcesz stracić kontaktu z dzieckiem, co jest prawdopodobnie kluczowe dla każdego ojca to w Gdańsku polecam kancelarię https://gautier.com.pl/rozwod-i-separacja/. Przestudiuj wszystko na temat rozwodu i separacji to zyskasz podstawowy wygląd, w jakiej sytuacji się znajdujesz.

Jak masz dobrego adwokata to nic nie będziesz płacić

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)