U mnie w okolicy brakuje takiej dobrej tajskiej restauracji. Ogólnie ja uwielbiam tajską kuchnię, nawet brałem udział w różnych warsztatach z gotowania takich potraw. Fajna sprawa![]()
Jakie ostatnio perełki jedliście w łódzkich restauracjach, możecie się podzielić z krótkim opisem? Szukam inspiracji. Kończę samodzielnie gotować, bo chore ceny w sklepach i przechodzę na catering powiedzmy częściowo. Tak samo już zaczyna cenowo wychodzić, jak wycieczka do sklepu.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
U mnie w okolicy brakuje takiej dobrej tajskiej restauracji. Ogólnie ja uwielbiam tajską kuchnię, nawet brałem udział w różnych warsztatach z gotowania takich potraw. Fajna sprawa![]()
Świetne smażone skrzydełka w orientalnym klimacie jadłam w King Kongu na Piotrkowskiej. Marynata to w ogóle mnie zniszczyła, czyli trawa cytrynowa, mnóstwo ziół. Po prostu, aż chce się zamawiać kolejne danie po zjedzeniu wcześniejszego. A rzadko mam takie uczucie przyznam wam szczerze.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)