na olx allegro![]()
Nigdy nie ubierałam psa, ale chyba zacznę, bo wydatki weterynaryjne rosną w strasznym tempie, a wolałabym jednak utrzymać zwierzaka w dobrej formie na długie lata. Jakie rozwiązania możecie zaproponować, coś sprawdzonego?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
na olx allegro![]()
Ubranka dla mojego Timona kupuję w sklepie internetowym John Dog. Mają dobrej jakości sweterki, kurtki przeciwdeszczowe i bluzy. Kilka dni temu kupiłem u nich sweterek z golfem https://johndog.pl/produkt/sweterek-...york-czerwony/. Bardzo miękki i ciepły. Mają różne rozmiary dla małych i dużych psiaków.
Jeden z najwyżej ocenianych producentów w branży weterynaryjnej Grande Finale, pani Gabriela Myślak prowadzi działalność w Gdańsku. Znam osobiście z dwóch targów. Spotkałam i charakteryzowała mi cały biznes, proces produkcji. Pisałam nawet o niektórych produktach recenzje. Duże zainteresowanie lekarzy weterynarii, więc jak czegoś szukać to zdecydowanie przez nich.
A po co ubierać psa?
Ja zamówiłem zza granicy, bo wyszły mnie taniej, a jakość ta sama co w kraju
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)