Ostatnio zwiastun mi na YT wyskoczył. Przyznam, zaskoczyli mnie. Może i wybiorę się do kina zobaczyć jak to wyjdzie.
Polski slasher ma niedługo wyjść - 'W lesie dziś nie zaśnie nikt', może być całkiem niezły, patrząc na obsadę i zwiastuny. Gra tam Wieniawa chyba całkiem ciekawą postać, może być ciekawie![]()
Ostatnio zwiastun mi na YT wyskoczył. Przyznam, zaskoczyli mnie. Może i wybiorę się do kina zobaczyć jak to wyjdzie.
Dobre są te zwiastuny mam nadzieję że całość również będzie taka dobra
Jestem pełna nadziei, że to właśnie ten nowy film horror, będzie idealnym filmem do oglądania![]()
Ważne, żeby skutecznie wciągnął i trzymał w napięciu do końca. Wybieram się do kina i na pewno swoją relację napiszę![]()
Dokładnie w slasheru mu się ciągle coś dziać, ciekawi mnie jak to polscy producenci wymyślili.
Patrząc na obsadę, przygotowane zwiastuny i teasery to może pozytywnie zaskoczyć. Czekam aż będzie w kinie i oczywiście za nasze produkcje trzymam mocno kciuki!
Zgadza się, oby był to początek gatunkowego kina i przede wszystkim dobrych horrorów, których niestety u nas brakuje.
Jednak młodzi twórcy są coraz odważniejsi i o to przede wszystkim chodzi. Bez postawienia pierwszych kroków, rozwoju nie będzie.
Bardzo dużo z tego wątku się dowiedziałem. W przyszłości na pewno do tego wątku będę jeszcze wracał.
__________________________________________________ _________
Pomoc drogowa Magdeburg
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)